UA

Face-ID у першому цифровому відділенні ПриватБанку

🗓️ 03-02-2021
👁️ 12429

У центрі Києва відкрилося перше в країні цифрове відділення ПриватБанку, де клієнтів розпізнають на вході за допомогою камер. Камера Hikvision ідентифікує особу і система відразу пропонує здійснити одну з популярних банківських операцій. Обравши опцію, відвідувач може скористатися мультитач-панелями, звернутися до «хостес», або завершити послугу в Приват24.

Крім цього, відділення, розташоване на Майдані Незалежності, 2, працює без звичайних кас, замість яких встановлені мультитач-панелі, цифрові екрани, «кіоски самообслуговування» та інші інноваційні рішення. У ПриватБанку називають відділення Concept Store, або навіть Experience Store і планують у ньому дослідити, які саме новітні технології стануть найбільш зручними для клієнтів.

При розробці концепції нового відділення провели детальне клієнтське дослідження. Як з'ясувалося, люди зацікавлені у впровадженні цифрових технологій для оперативнішого надання послуг та скорочення черг і часу очікування у відділеннях. Взявши до уваги ці дані та проаналізувавши три десятки аналогічних кейсів у вісімнадцяти країнах світу, банк організував місце, де можна скористатися фінансовими послугами в ультрасучасному форматі. Також відділення працює для клієнтів як коворкінг – є комфортна зона для роботи й спілкування.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння