UA

Лінійка IMOU CVI камер від Dahua

🗓️ 01-03-2021
👁️ 22939

Відеоспостереження на базі технології HDCVI – це ТОП-рішення серед конкурентів у сегменті аналогових CCTV-систем із високою роздільною здатністю. І сьогодні ми поговоримо про нові камери від бренду IMOU... так, так, ви не помилилися – саме IMOU.

Бренд камер відеоспостереження від компанії Dahua Technology, націлений на домашнє використання і роботу в SOHO-сегменті, який завжди був наповнений саме IP-обладнанням і заточений під P2P – роботу з додатком на телефоні. Сьогодні ми представляємо нову лінійку камер IMOU – камери формату HDCVI!

Завжди під контролем

IMOU CVI об'єднує в собі технологічність і можливості професійних рішень Dahua з простотою установкою й використанням, що дозволяє самотужки розгорнути систему безпеки в квартирі, офісі, магазині, складі, гаражі і т.д.

Топ за свої гроші

Камери IMOU CVI належать до сегменту бюджетних камер, але при цьому можуть похвалитися дуже хорошою світлочутливістю і контрастністю, характерною для більш дорогих сегментів. Так як IMOU – це суббренд компанії Dahua, то дані камери сумісні з реєстраторами Dahua на 100%

Ваш ідеальний вибір для надійного захисту 24/7

До лінійки IMOU CVI належать камери з різною роздільною здатністю: від 2 Мп і до 5 Мп, в купольному або корпусному варіантах. Залежно задачі, ви можете встановити як камери з ІЧ-підсвічуванням, так і камери Full-Color, які оснащені високочутливими матрицями і мають вбудоване видиме LED-підсвічування і дають чітку, контрастну кольорову картинку цілодобово!

Не тільки бачити, а й чути

Оскільки HDCVI – технологія передачі 4-х типів сигналів по одному і тому ж кабелю, то в лінійці камер IMOU-CVI є моделі з вбудованим мікрофоном, що дозволяють отримувати відео зі звуком.

Зручний монтаж

Все, що потрібно для установки, вже є в комплекті. Купольні камери крім монтажного набору укомплектовані спеціальним fast-install-кільцем, що багаторазово полегшує процес монтажу і регулювання. Bullet-камери містять на своїй нозі-кронштейні зручну затискну гайку, яка теж сильно спрощує процес регулювання кута і нахилу.

Робота в будь-яких умовах

Корпуси відповідають вимогам стандарту IP67. Завдяки цьому камери можна вільно монтувати на вулиці і не побоюватися, що пил або проливний дощ виведуть з ладу їх внутрішні компоненти. Виробник гарантує безперебійну роботу пристроїв у діапазоні температур від -40 до +60 градусів.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння