UA

HikCentral Professional універсальна платформа

🗓️ 15-06-2021
👁️ 25868

Щоб зробити централізоване управління системами безпеки якомога ефективнішим та простішим, Hikvison створила єдину інтуїтивну платформу HikCentral Professional. Це інтегроване ПЗ розроблене для універсальної роботи зі стратегічними завданнями безпеки: від управління окремими системами до спільної роботи декількох систем в рамках єдиної архітектури.

 

Система забезпечує чітко структуровані модулі різних додатків, що відповідають конкретним потребам. Усі модулі мають однаковий дизайн інтерфейсу для серійних платформ, що значно спрощує роботу з ними.

 

HikCentral Professional дозволяє централізовано організувати:

  • Управління доступом транспортних засобів на/з території
  • Організацію гостьового доступу для відвідувачів підприємства/офісу
  • Моніторинг робочої відвідуваності, облік робочого часу
  • Управління сигналізацією для миттєвого реагування служби безпеки
  • Моніторинг стану техніки та віддаленого управління серверами

 

Загалом, HikCentral Professional ефективно виконує щоденні операції, у тому числі з застосовуванням інтелектуальних рішень, для захисту людей та майна.

 

Широкі можливості для різних сценаріїв безпеки

 

Завдяки можливості швидкого запуску, ефективного управління, віддаленого технічного обслуговування та інтеграції зі сторонніми системами (наприклад, пожежна сигналізація та ін.) HikCentral Professional надає широкі можливості для задоволення потреб безпеки промисловості й бізнесу. Це ПЗ може широко застосовуватися в різних сценаріях, таких як аеропорти, торгівельні центри, навчальні заклади, банки тощо.

 

Управління доступом транспортних засобів

 

Відеомонтіоринг в’їздів/виїздів на територію у режимі реального часу та з можливістю запису, зберігання та систематизація історії в’їздів/виїздів. Можливість ручного керування шлагбаумами.

 

Організація гостьового доступу

 

Допуск відвідувачів на територію підприємства чи офісу за допомогою QR-кодів, ID-карток, відбитків пальців та розпізнавання облич – на підставі даних про гостей, внесених у систему заздалегідь.

 

Облік робочої відвідуваності

 

Можливість налаштування різних сценаріїв режиму роботи та обліку робочого часу. Відеофіксація входів/виходів з території в реальному часі та пошук у записі. Сумісність із терміналами з функцією розпізнавання облич Hikvision для більшої ефективності обліку.

 

Управління сигналізацією

 

При виявленні тривожної події, користувач негайно отримує зображення, відео в режимі реального часу та геолокацію події на ПК або на мобільний додаток. Так служба безпеки може миттєво відреагувати на вторгнення.

 

Моніторинг стану техніки

 

Можливість моніторити статус підключеного обладнання та регулярно генерувати звіти про технічний стан системи. Для компаній з філіалами або декількома територіально віддаленими офісами – функція дистанційного управління серверами, розміщеними у різних місцях.

 

HikCentral Professional робить централізоване управління набагато простішим та ефективнішим.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння