UA

Інноваційні технології та надійність Slinex

🗓️ 10-11-2021
👁️ 17205

Slinex – один із провідних виробників домофонних систем. Компанія, заснована в 2005 році, виросла до найбільшого в Європі виробника систем внутрішнього зв'язку і здобула позицію новатора завдяки особливій увазі до якості, зовнішнього вигляду, зручності та унікальності своєї продукції. Ретельний контроль на кожному етапі виробництва дозволяє постійно удосконалювати домофони та їх комплектуючі. Відеодомофони та викликові панелі Slinex прості у використанні, витончені в дизайні і не спричиняють сумнівів у якості.

 

Антивандальні багатофункціональні викличні панелі

 

Виклична панель – це, по суті, перше, що бачать наші гості та клієнти. Тому пристрій має бути якісним, надійним, мати привабливий дизайн.

 

Викличні панелі Slinex виготовляються з металу або пластику, можуть бути оснащені підсвічуванням, модулем для електронних ключів та клавіатурою.

 

Пристрої високоякісні та функціональні. Незалежно від моделі, всі вони мають особливу антивандальну конструкцію, адаптовану для роботи в складних умовах, таких як:

 

  • перепади температур;
  • підвищена вологість;
  • великий потік людей.

 

У продуктовій лінійці VIATEC – широкий вибір викличних панелей Slinex під різні запити та бюджет. Розглянемо деякі з найпопулярніших моделей.

 

Виклична панель Slinex MA-02

Компактна ультрасучасна модель для двох абонентів. Оснащена кольоровою CMOS-камерою та зчитуючим пристроєм безконтактних карток. Має широкий кут огляду 138 °. Виготовлена з металевого сплаву (клас захищеності IP65), стійка до атмосферних навантажень та перепаду температур від -40 до +65 °C. Відмінно вписується у сучасний екстер'єр.

 

Також заслуговує на увагу і подібна модель MA-04CRHD на 4 абоненти. До них можна докупити модуль розширення MA-08, який збільшить доступ для підключення до 16 абонентів.

 

Виклична панель Slinex ML-15HD

 

Кут огляду по горизонталі 76º та висока роздільна здатність камери (1920×1080) цієї панелі в компактному антивандальному корпусі дозволяють передавати чудове зображення на екран домофона. Механічний ІЧ-фільтр забезпечує чудову якість картинки як у денний, так і в нічний час.

 

Кнопка перемикання режимів роботи камери дозволяє вибрати оптимальний режим роботи: AHD 1080p (2Мп), AHD 720p (1Мп) або аналоговий CVBS (PAL).

 

У режимі AHD роздільна здатність зображення вища, ніж у аналоговому режимі, але для використання режиму AHD потрібно підключати панель до домофона, здатного працювати з відеокамерами даної системи високої роздільної здатності. Для послідовного перемикання режимів потрібно натиснути та утримувати кнопку на задній кришці панелі близько 5 секунд.

 

Важливо: окреме живлення відеокамери для підключення до DVR.

 

Стриманий дизайн та синє підсвічування кнопки виклику надають особливої елегантності пристрою. Модель доступна в чорному, сріблястому та золотистому кольорах.

 

Виклична панель Slinex ML-20CRHD

 

Модель із вбудованою ширококутною камерою та безконтактним зчитувачем карток (може зберігати в пам'яті до 248 унікальних ідентифікаторів).

 

Підтримує два формати відеосигналу (CVBS та AHD), відеозапис може виконувати постійно або після фіксації руху – залежно від вибраних налаштувань.

 

Завдяки антивандальним можливостям її можна застосовувати як у приміщенні, так і на вулиці.

 

Технологічні та ультрасучасні відеодомофони

 

Високотехнологічні, багатофункціональні пристрої відрізняються трендовим дизайном та надають широкі можливості для організації системи контролю та управління доступом.

 

Відеодомофон 10" Slinex SL-10IPTHD

 

Сучасна модель з кольоровим сенсорним дисплеєм, алюмінієвим корпусом та наявністю вбудованого Wi-Fi.

 

Має можливість передачі відеозображення та виклику на смартфон, оснащена програмною та апаратною детекцією руху по всіх 4-х каналах.

 

Приймає виклик із двох панелей, є можливість вибору окремої поліфонічної мелодії дзвінка (з 16 представлених) для кожної підключеної панелі. Підтримує картку SD об'ємом до 256 ГБ.

 

Відеодомофон Slinex Sonik 10

 

Домофон оснащений великим 10” дисплеєм з яскравим та чітким зображенням. Стильна модель "нафарширована" різноманітними функціями: підтримує всі актуальні формати відеосигналу (CVBS, AHD 1.0, AHD 2.0), наділена швидким та зручним меню, може записувати відео в період відсутності господарів, дозволяє керувати замком та воротами.

 

Є функція "картинка в картинці", що відображає на екрані одночасно відео з 2-х каналів; голосова пошта (автовідповідач), програмна детекція руху.

 

Відеодомофон 4" SlinexSQ-04

 

Невеликий та акуратний, досить бюджетний відеодомофон не поступається своїм побратимам. Стильний корпус, привабливий дизайн та повний набір усіх необхідних функцій.

 

Підключити до відеодомофона можна одночасно дві панелі виклику (або одну панель і одну камеру). Є кнопки регулювання контрастності, яскравості, кольоровості, гучності дзвінка та розмови.

 

Відеодомофони та викличні панелі Slinex мають високий клас захисту та служитимуть вам вірою і правдою не один рік. Різноманітність функцій та надійність кожної моделі дозволяють організувати оптимальну систему контролю доступу, щоб без зайвих зусиль завжди тримати ситуацію під контролем.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння