UA

Колишній керівник МІ-6 та «етичний хакер» на Intersec Dubai 2022

🗓️ 17-01-2022
👁️ 5991

 

В Dubai World Trade Center представлений унікальний асортимент продуктів у сферах комерційної, громадської, інформаційної, пожежно-рятувальної безпеки, охорони здоров’я, внутрішньої безпеки та спостереження.

 

 

Захід об’єднує виробників, імпортерів, експортерів, торгових агентів та представників державних установ, а також усіх зацікавлених у в нових проектах та партнерських відносинах в індустрії безпеки.

 

 

Після вимушеної паузи 2021 року, коли виставку було перенесено на початок 2022-го, організатори відмічають значне зростання зареєстрованих представників ТОП-менеджменту – на 78% порівняно з до-ковідним 2019 роком. Тож навіть на фоні зменшення загальної кількості гостей, це говорить про високу зацікавленість у виставці осіб, які приймають рішення та відповідають за стратегію розвитку компаній різних рівнів.

 

 

Інтерес до нових технічних рішень дедалі зростає, що дає величезний потенціал для продажів – зазначають організатори.

 

 

Крім масштабної експозиції, семінарів, панельних дискусій та презентацій технічних новинок, на Intersec Dubai 2022 проходять конференції світового класу та виступи провідних світових спеціалістів в найрізноманітніших напрямках.

Наприклад, серед хедлайнерів цього року – колишній генеральный директор Секретної розвідувальної служби Великобританії (MI-6) сер Алекс Янг та FC – «етичний хакер» з 20-річним досвідом в галузі інформаційної безпеки. Вони виступають в рамках Самміту лідерів глобальної безпеки 17-18 січня. 

Представники VIATEC також перебувають на виставці. Ми слідкуємо за актуальними трендами та ексклюзивними продуктами від світових лідерів, щоб разом з нашими клієнтами розробляти й реалізовувати далекоглядні цілі.Фото з сайту ntersec.ae.messefrankfurt.com

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння