UA

Новинка від Hikvision: комплект простого і 100%-го захисту

🗓️ 15-04-2022
👁️ 3389

 

Продуктова лінійка Hikvision поповнилася ще одним комплектом тепловізійної камери на сонячній енергії DS-2TXS2628-10P/QA/GLT/CH30S80. Із суперскладною начинкою пристрій зовсім не вимагає складних налаштувань або довгого монтажу, що не може не тішити.

 

Камера оснащена високоточним VCA та сигналізацією, що дає можливість із граничною чутливістю виявляти будь-які загоряння.

 

Ця диво-скриня укомплектована всім тим, що необхідно для організації моніторингу там, де відсутня електрика і немає доступу до інтернету.

 

 

Застосування та встановлення

 

Такий пристрій можна спокійно встановлювати на віддалених будівельних майданчиках, фермах за межами населеного пункту, мобільних вежах тощо, а також застосовуватись держструктурами або на військових об'єктах. Комплект добре захищає периметр, для цього достатньо встановити його на надійній опорі: до дерева або на стовпі.

 

 

Прості складності

 

Камера з двома модулями: оптичним та тепловізійним дозволяє відображати деталі оптичного каналу на тепловому та навпаки. Нова багатофункціональна камера підтримує кілька стандартів, включаючи GSM, WCDMA та 4G LTE.

 

Вдала функція аналізу відео дозволяє класифікувати об'єкт, що рухається - автомобіль/машина. Але це не все, що вміє ця «лялечка». Якщо «запахне смаженим», тобто у разі підвищення температури (якщо почнеться пожежа), спрацює сигналізація.

 

Комплект тепловізійної камери на сонячній батареї відмінно захищений від пилу та води за стандартом IP67, має вбудований звуковий сигнал та стробоскоп, а також високоякісний детектор із 10-річною гарантією.

 

 

Ще «розумні» функції

 

Камера має слот та підтримує карти Micro SIM та вбудоване сховище до 32 ГБ.

 

Розумні функції пристрою (перетин лінії, вторгнення, вхід на ділянку та вихід з ділянки) дозволяють виявити та запобігти непередбаченим ситуаціям або небезпечним випадкам.

 

І навіть, якщо в дощову та похмуру погоду немає сонячних променів, камера все одно здатна безперервно працювати за допомогою акумулятора з розумним керуванням живлення.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння