UA

Рішення для об’ємних мереж: керований комутатор MikroTik на 24 порти.

🗓️ 30-12-2022
👁️ 536

 

Компанія VIATEC рекомендує до придбання сучасний та потужний комутатор моделі CRS328-24P-4S+RM, від бренду MikroTik. Це керований, 24-портовий комутатор третього рівня.

 

MikroTik CRS328-24P-4S+RM — це комутатор з 28 незалежними портами, він має 24 порти Gigabit Ethernet, які пропонують різні варіанти вихідної потужності: пасивний PoE, низьковольтний PoE, 802.3af/at (тип 1 “PoE” / тип 2 “PoE+” ») з автоматичним визначенням. PoE-Out передається через контакти режиму B (4,5+)(7,8-). Чотири порти SFP+ забезпечують підключення зі швидкістю до 10 Гбіт/с через оптоволокно або модулі Ethernet (не входять у комплект).

 

Швидкість портів досягає 10 Гб/с. А загальна пропускна здатність знаходиться на рівні 128Гб/с. Це дозволяє налаштувати безперебійну роботу локальної мережі та забезпечити контроль потоків.

 

Оптичні SPF+порти мають підтримку модулів для посилення сигналу на велику відстань. Пристрій працює на чипі 98DX3236A1. Вбудована оперативна та внутрішня пам’ять.

 

Підключення до Ethernet-портів можливе за стандартом PoE. Є автоматичний вибір типу з’єднання. Комутатор виділяє на кожен порт до 30Вт потужності, для живлення зовнішніх пристроїв. Наприклад, камер відеоспостереження або систем безпеки.

 

Також присутній вибір операційної системи. Є спрощена SwOS, з якою пристрій виконує стандартні комутаційні функції, або більш просунута RouterOS, яку варто вмикати для роботи у якості маршрутизатора.

 

З набором можливостей сучасного рівня та згаданою ОС, PoE-комутатор може виконувати роль роутера.

 

Замовити CRS328-24P-4S+RM можна за посиланням, або звернутися до вашого менеджера.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння