UA

LTE-точки доступу: інтернет на відстані до 20 км

🗓️ 23-02-2021
👁️ 17488

Масовий перехід в онлайн у зв'язку з віддаленою роботою дає більше свободи. Тепер працювати можна з будь-якого вподобаного місця: будь то будиночок у горах або затишна дача ближче до природи. Можна взагалі не прив'язуватися до конкретного місця, працюючи і подорожуючи одночасно. Головне, щоб був доступ до інтернету.

І тут багато хто стикається з проблемою слабкого нестабільного інтернету. Працювати віддалено стає проблематично. Латвійська компанія MikroTik, яка з 1996 року розробляє маршрутизатори і бездротові системи, пропонує рішення.

Ми поговоримо про два комплекти LTE-точок доступу:

RBLHGR & R11E-LTE

RBLHGGR & R11E-LTE6

Ці пристрої для доступу в інтернет дозволяють приймати мобільний інтернет на великій відстані від базової станції – до 20 км від вишки мобільного оператора, в умовах прямої видимості.

Підтримуються мобільні оператори Київстар, Vodafone, Lifecell, 3Mob. Пристрої мають вбудовані 2G/3G/4G (LTE) модеми і спрямовану антену з посиленням 17 dBi (у моделі RBLHGGR & R11E-LTE6) і 21 dBi (у моделі RBLHGR & R11E-LTE). Це дозволяє без проблем підключатися до вишок стільникового зв'язку в сільській місцевості та лісових масивах.

LTE-модем у цих пристроїв вбудований в антену, тому не відбуваються втрати сигналу по коаксіальному кабелю. Також ви можете використовувати довший кабель «вита пара» (до 50 метрів). Коаксіальний кабель зазвичай використовують довжиною не більше 10 метрів, через виникнення високих втрат сигналу.

LTE-модем забезпечує агрегацію частот, тобто дозволяє використовувати кілька діапазонів одночасно. Це велика перевага, коли є багато користувачів мережі у вашому районі.

Вбудований високоякісний модем дозволяє досягати швидкостей до 300 Мбіт/с на прийом і 50 Мбіт/с на віддачу (у моделі RBLHGGR & R11E-LTE6) і швидкість до 150 Мбіт/с на прийом і 50 Мбіт/с на віддачу (у моделі RBLHGR & R11E-LTE).

Пристрої мають форму відбивача у вигляді тарілки, як супутникова, тільки значно менша. Кріпляться на щоглу або трубу аналогічно, як і супутникова антена. Рефлектори з сітки додатково знижують вітрове навантаження і мінімізують небажані вібрації. Все необхідне для установки антени є в комплекті, а налаштування займає декілька хвилин.

Основні особливості:

MIKROTIK RBLHGR & R11e-LTE

з передвстановленим miniPCI-e модемом LTE Cat.4, який працює на швидкості до 150 Мбіт/с і підтримує 2G/3G/4G стандарти зв'язку;

MIKROTIK RBLHGGR & R11E-LTE6

з передвстановленим miniPCI-e модемом LTE Cat.6, який працює на швидкості до 300 Мбіт/с і підтримує 2G/3G/4G стандарти зв'язку;

• робота на всіх відомих в Україні частотах LTE Bands 1, 2, 3, 7, 8, 20, 38 і 40;

• можна використовувати сім-карти будь-яких операторів: Vodafone, Lifecell, Київстар та ін.;

• один слот для сім-карти формату micro SIM (3FF);

• 1 x 10/100 Мбіт/с Ethernet порт RJ-45 для підключення;

• живлення і передача сигналу по одному кабелю типу «вита пара»;

• живлення Passive PoE (12-57 В);

• вбудована операційна система RouterOS з ліцензією 3-го рівня;

• компактні габарити і невелика вага;

• все необхідне для підключення в комплекті.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння