UA

Чисте й безпечне повітря з EZVIZ UV-C

🗓️ 09-03-2021
👁️ 23738

Усім нам потрібен кисень для дихання. Але разом зі «свіжим повітрям» ми можемо отримати цілий набір небажаних домішок. Згадати, хоча б, що столиця не так давно перебувала в трійці міст з найбільш забрудненим повітрям у світі. В інших регіонах ситуація не набагато краща: то сміттєзвалища горять, то торфяники, а що вже казати про індустріальні райони.


В умовах пандемії свіже й безпечне повітря перетворюється на одну з пріоритетних потреб. Тим більше, що дома чи в офісі, крім шкідливих бактерій і вірусів, наше дихання страждає від різних аерозолів і дрібних частинок пилу.


Саме для усунення «небезпеки з повітря» створений очищувач повітря EZVIZ UV-C, уже доступний для передзамовлення. З цим пристроєм ви можете бути впевнені в тому, що ваші рідні вдома та працівники в офісі дихають дійсно чистим і здоровим повітрям.


Для очищення використовуються чотири ступені:


1. Попередній фільтр: його можна періодично виймати і чистити, що дозволяє продовжити термін служби наступних за ним фільтрів.


2. True HEPA-фільтр: він уловлює до 95% алергенів і частинок розміром від 0,3 мікрон. Весь пилок, грибки, спори цвілі залишаться в ньому.


3. Фільтр на основі активованого вугілля: його завданням є усунення запахів і фільтрація летючих з'єднань на кшталт формальдегідів і бензолів;


4. Ультрафіолетова лампа: випромінювання спектру «С» ефективно знищує різні віруси і бактерії. Воно розриває молекулярні зв'язки в ДНК/РНК вірусів, позбавляючи їх здатності до відтворення. Також воно генерує мільйони негативних іонів, дозволяючи освіжити повітря в приміщенні.


Для зручності користування передбачено три режими потужності, а також таймер. На дисплеї по черзі можна переглядати показники чистоти повітря, вологість і температуру. Є блокування управління для захисту від дітей. Важить очищувач близько 7 кг, тож його буде нескладно розмістити в кімнаті. Шум під час роботи не перевищує 66 дБ: в абсолютній тиші може трохи шуміти, але в денний час робота очищувача не буде заважати.


Для передзамовлення очищувача повітря EZVIZ UV-C з’вяжіться, будь ласка, з вашим менеджером VIATEC.
 

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння