UA

AxPrо: сигналізація від світового лідера

🗓️ 14-06-2021
👁️ 15988

Технології бездротового зв'язку і можливості, що надає інтернет, вивели сучасну сигналізацію на якісно новий рівень. Не слід забувати також про швидкість і зручність монтажу без зайвих дротів та зайвих рухів. А додавши найновіші технології від світового лідера безпеки, компанії Hikvision, отримаємо передову систему бездротової сигналізації AX Pro.

Втім, AX Pro це не просто бездротова сигналізація. З додатком Hik-Connect можна організувати спільну роботу камер, реєстраторів та іншого обладнання – тобто AX Pro має багатий функціонал еко-системи, що включає охоронну сигналізацію, відеоспостереження, систему домофонії та розумний будинок.

 

Розроблено кращими

 

AX PRO розроблена світовим лідером в сфері відеоспостереження і безпеки для користувачів, які хочуть отримати відчуття повної захищеності і комфорту. Вона ввібрала в себе багаторічний досвід виробництва систем безпеки компанії Pyronix, заснованої в 1986 році. У 2016 році Pyronix стала частиною Hikvision і допомогла створити обладнання, яке відповідає європейським стандартам якості і безпеки EN Grade 2.

У травні 2021 року система отримала сертифікати GRADE 2 українського зразка, успішно пройшовши випробування в лабораторії Державного центру сертифікації засобів охоронного призначення Департаменту поліції охорони. Тож це обладнання – офіційно в списку рекомендованого в департаменті Поліції охорони (ДСО).

 

Будь-які масштаби в одному додатку

 

АX PRO – прекрасний варіант для організації безпеки квартир, котеджів, офісів і об'єктів малого і середнього бізнесу. Можливість створювати до 48 користувачів з розподілом ролей дозволяє організувати роботу невеликого підприємства. Використовуючи ретранслятор, можна розширити площу покриття керуючої панелі і захистити точки можливого проникнення по периметру великого об'єкта.

Проводити всі операції й отримувати будь-яку інформацію по роботі сигналізації можна в єдиному додатку Hik-Connect. Повний цикл налаштування проводиться віддалено, що вкрай зручно для інсталяторів.

Особливістю AX PRO є те, що всі події супроводжуються фото- і відеофіксацією, що дає повне розуміння ситуації. Можна не хвилюватися після отримання тривожного сигналу в разі, коли спрацьовування сталося через необережність користувачів.

 

Різноманітні охоронні можливості

 

В лінійці AX PRO 28 пристроїв Але для організації системи безпеки цілком достатньо розпочати з базової, вхідної групи з 4-х девайсів:

  • Централь повністю контролює систему, збирає всю інформацію і віддає команди 
  • Датчик руху 
  • Магнітний датчик відкривання дверей та/або вікон 
  • Брелок

 

У функціональні параметри керуючого блоку AX PRO входить:

  •  Діяльність зв'язку з датчиками до 2 000 м. У разі встановлення модулів за перешкодами або на більшій відстані передбачено спеціальний пристрій для посилення сигналу (один блок підтримує від 2 до 4 ретрансляторів); 
  • Залежно від комплектації, можна підключати від 64 до 96 датчиків; 
  • 8 клавіатур і зчитувачів міток; 
  • До 48 брелків, міток і 6 сирен; 
  • Передбачено роз'єм для SIM-карти для дублювання мережевого і Wi-Fi каналів зв'язку;
  • Взаємодія з сигналізацією може супроводжуватися голосовими підказками;
  • У випадку спрацьовування користувач отримує СМС-повідомлення, сповіщення в додатку і голосовий дзвінок.

 

«Ні» помилковим спрацюванням

Окремо варто сказати про інтеграцію камер з сигналізацією: отримавши тривожне сповіщення, камера надсилає котроткі відеоролики для відеопідтвердження події. PIR датчик знижує ймовірність помилкового спрацьовування до мінімуму, так як реагує на зміну температури, а не тільки рух. У поєднанні з оптичним сенсором датчик може розпізнавати рух дрібних об'єктів і тварин, при цьому не створюючи мертвих зон, доступних для зловмисників. Дальність виявлення становить 12 м, а кут покриття дорівнює 86 градусам. Датчик ігнорує тварин вагою до 30 кг. У разі спрацювання, проводиться зйомка 20 фотографій, які з'єднуються в відео і за 5 секунд з'являються в додатку Hik-Connect.

 

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння