UA

Еталонні шлагбауми Magnetic

🗓️ 12-01-2022
👁️ 4615

10 мільйонів гарантованих циклів спрацьовування та інноваційний привід, що абсолютно не потребує техобслуговування. Навіть якщо в середньому такий шлагбаум спрацьовує 2000 разів на день (що дуже і дуже багато для середньостатистичного бар'єру) – то за нескладними підрахунками, його вистачить на 13 років безперебійної роботи! Magnetic – це мерседес серед шлагбаумів, всесвітньо відомий еталон у своєму сегменті, що поєднав усі прогресивні якості сучасного пропускного пристрою.

 

Ваш доступ до прогресу

 

Бренд із 75-річною історією стартував у Швейцарії з виробництва електричних та серводвигунів, невід'ємною частиною яких є магніт. Звідси й назва компанії Magnetic. В наші дні штаб-квартира компанії знаходиться у Німеччині.

 

«Ми відкриваємо світи, пропонуючи високоінтегровані рішення як основу для безпечного та надійного управління доступом для транспортних засобів та пішоходів», – заявляє виробник. Не дарма девіз компанії звучить як «Доступ до прогресу».

 

Різноманітність та надійність

 

У лінійці шлагбаумів Magnetic – різноманітні пристрої, що відрізняються як за шириною проїзду, так і за швидкістю відкриття, спеціальними функціями, аксесуарами і навіть за кольором. Їх об'єднують міцна та зручна в обслуговуванні конструкція, економічно ефективна технологія прямого приводу MHTM™ та винятково тривалий термін служби у 10 000 000 відкриттів/закриттів.

 

Різні типи стріл, великий вибір опцій та аксесуарів, персональний підбір кольору, в який виробник може пофарбувати вибрану модель – все це дозволяє адаптувати шлагбаум до будь-яких індивідуальних вимог на місці установки. Завдяки досвіду роботи в численних сегментах ринку, клієнтам пропонуються саме ті рішення та послуги контролю доступу, які їм необхідні.

 

Зручність та вигода

 

Привід енергоефективний і безшумний. Високий обертаючий момент гарантує найкращу роботу навіть в екстремальних погодних умовах. До системи управління та приводу легко дістатися, знявши кришку та передню панель пристрою. Це робить використання шлагбаумів максимально зручним та прискорює процес інсталяції.

 

Висока енергоефективність, надзвичайно довгий термін служби та просте обслуговування перетворюють шлагбауми Magnetic на безумовно вигідну інвестицію.

 

Access – оптимальне рішення контролю доступу

 

Лінійка Access Magnetic - це оптимізовані за вартістю рішення для контролю доступу на автостоянках, територіях компаній, житлових будинках та подібних об'єктах.

 

В основі пристроїв серії лежить вже згаданий інноваційний привід MHTM™, який відрізняється своєю енергоефективністю, відсутністю обслуговування та тривалим терміном служби. Залежно від вимог, є два основних варіанти моделей з високим рівнем функціональності: базові Access і Access-L.

 

Є широкі можливості розширення функціоналу за допомогою модуля, що підключається, і ексклюзивних аксесуарів.

 

Бездоганна якість продуктів Magnetic стосується не тільки комплектації та функціоналу пристроїв, але й стильного зовнішнього вигляду, що легко впізнається. Серія Access удостоєна двох премій за дизайн.

 

Parking Pro для всіх видів паркінгу

 

Шлагбауми Parking Prо незамінні на багатоповерховому паркінгу або в підземному гаражі. Для пристроїв лінійки характерні низькі експлуатаційні витрати, простота у користуванні, висока надійність і, звичайно ж, надзвичайно довгий термін служби.

 

Проста конфігурація та безпека налаштувань дозволяють встановлювати ці шлагбауми на часто відвідуваних об'єктах з обмеженим доступом людей.

 

Видимість шлагбаумів можна посилити за допомогою підсвічування та комплекту аксесуарів.

 

Усі шлагбауми Magnetic супроводжуються деклараціями відповідно до Європейського законодавства та законодавства країн, в яких вони експлуатуються. Цей надійний і вартий довіри бренд, відомий у всьому світі, представлений у нашому продуктовому портфелі. Ми плануємо надалі розширювати модельний ряд, слідкуйте за оновленнями.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння