UA

IP панель виклику з розпізнаванням облич 2Мп | Viatec

🗓️ 26-03-2021
👁️ 24889

За досить короткий час домофон зі звичайної панелі з кнопками перетворився на високотехнологічний пристрій. Він не тільки спрощує доступ до певного об’єкта, але й допомагає людям безпечно комунікувати. Зважаючи на підвищений попит на безконтактні способи комунікації й доступу, виробники задумались про більш безпечний спосіб входу в приміщення, ніж натискання кнопок.

2МП IP-виклична панель DHI-VTO6531H від Dahua Technology – одна з найбільш затребуваних моделей з розпізнаванням осіб, що не тільки спрощує та прискорює пересування людей, але й забезпечує безпеку тих, хто користується домофоном.

Пристрій дозволяє створити базу людей, яким дозволено доступ в приміщення без контакту з панеллю. База вміщує до 10000 осіб. Додати в неї людину та скоригувати існуючі дані може тільки користувач із правами адміністратора, у якого є доступ до паролю й налаштувань.

В панелі продуманий захист від проникнення, тобто вона не розпізнає фото замість людини. Роздрукувавши фотографію або скачавши її на телефон, ніхто не зможе обдурити пристрій.

Ще одна особливість – вбудований зчитувач MIFARE-карт, що обслуговує до 10000 карток. Він використовується не тільки всередині панелі домофона, але й служить для зовнішнього зчитування, здійснюючи контроль доступу. Це виключає необхідність покупки додаткового пристрою для такої операції.

Отже, сумарно користуватися панеллю можуть до 20000 чоловік.

Для панелі передбачена проектна прошивка під роботу без домофонів, по Р2Р з телефонами 400 абонентів.

Таке рішення робить дуже зручним використання панелі в невеликих будинках, в межах під’їзду чи офісного приміщення – адже не вимагає наявності локальної мережі або домофона. Отримавши від адміністратора QR-код та зберігши його на телефон, мешканець будинку або працівник офісу просто підносить його до панелі для виклику або відкриття дверей.

Інші особливості:

  • Управління – голосовий зв'язок чepeз додаток;
  • Автоматичне освітлення;
  • Підтримка двостороннього аудіозв’язку;
  • Швидкість розпізнавання: 0.2 с нa людину (зріст 1,1 – 2,4 м., відстань oб'єктиву від землі – 1,4 м.)

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння