UA

Ajax: система сигналізації від професіоналів

🗓️ 06-04-2021
👁️ 11998

Як продукти Ajax відповідають високим стандартам безпеки і створюють кращий користувальницький досвід.

У питанні безпеки неприпустимі компроміси, так як на кону часом знаходиться не тільки майно, але й життя людей. В цьому аспекті Ajax має на меті 100% цілодобового контролю за тим, що відбувається не тільки на об'єкті, що охороняється, але й за станом системи. Зниження надійності навіть до 90% неприпустиме. Такий підхід дозволив системам сигналізації Ajax отримати сертифікацію за суворими європейськими і американськими стандартами. Устаткування Ajax, дистриб’ютором якого є VIATEC, використовується як побутовими, так і промисловими споживачами, схвалене до встановлення більш ніж тисячею компаній охоронного сегменту в ста країнах світу.

Відповідальність і якість – два нероздільних поняття при розробці пристроїв від Ajax. У роботі системи передбачений надійний захист від перехоплення і підробки сигналу, а всі датчики опитуються в інтервалі 12 секунд, так що реакція на подію буде максимально швидкою. Розробники керуючого модуля Ajax Hub настільки впевнені в своєму продукті, що не стали оснащувати його кнопкою перезавантаження. Розроблене самим Ajax програмне забезпечення під назвою OS Malevich не приводить до критичних збоїв. Використовуються тільки власні розробки, що дозволяє досягти всіх показників, необхідних для якісного продукту. Всі модулі управління регулярно звітують центральному сховищу, розташованому в інтернеті. У разі виникнення труднощів Hub сповіщає не тільки власника, а й інженерів компанії, які долучаються до вирішення питання.

Перевершити і залишитися першими. У технологічній гонці Ajax вибрав стратегію на випередження. Оригінальна бездротова технологія Jeweller розроблена для передачі радіосигналу всередині системи з урахуванням відразу декількох запитів споживачів. Всі компоненти на зразок датчика руху MotionProtect або датчика відкриття DoorProtect повинні сповіщати централь не тільки в момент спрацьовування, але і в разі спроби глушіння. Такий принцип роботи вимагає істотних витрат енергії, а батареї всередині модуля має вистачити на 5 років. З цією головоломкою і розбирається Jeweller. На додачу до високої енергоефективності досягається висока швидкість передачі сигналу тривоги в 0.15 секунди. Сигнал надійно зашифрований і передається на відстань до 2 000 м на відритому просторі. У випадку з залізобетонними перекриттями потужності, передачі вистачає на 3-4 конструкції. У разі виникнення питань з приводу обладнання Ajax, ви можете звернутись до VIATEC.

Зручність і комфорт. Сучасну систему безпеки неможливо уявити без можливості управління з програми для комп'ютера або смартфона. Ajax приділяє серйозну увагу комфорту своїх користувачів і постійно працює над поліпшенням своїх додатків. З моменту створення мобільна версія отримала понад 50 допрацювань, так що призначений для користувача досвід поліпшується з кожним днем. Додаток для ПК так само оновлювася близько десяти разів. Віддалено можна отримувати інформацію про події, ставити і знімати сигналізацію, управляти доступами, встановлювати розклад, переглядати зображення з камер і багато іншого. Завдяки інтеграції ПЗ Ajax із пультами охорони, можна отримувати фото підтвердження з об'єкта і скоротити кількість помилкових виїздів.

Додаткові сервіси. Крім надзвичайних ситуацій, на кшталт проникнення, система Ajax допомагає захищати людей від пожеж і затоплень завдяки наявності датчиків FireProtect і LeaksProtect. Більш того, увагу відділу розробки направлено на облаштування розумного будинку. Наприклад, розумна розетка Socket дозволяє управляти підключенням електронних приладів, і все це разом із сигналізацією і датчиками в одному додатку.

Надійна і сучасна система захисту – це Ajax. Надійний і сучасний дистриб'ютор – це VIATEC. Обирайте тільки найкраще.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння