UA

Dahua Partner: ваші переваги та бонуси

🗓️ 21-05-2021
👁️ 17378

Додаток Dahua Partner призначений для інсталяторів, реселерів та всіх користувачів продукції Dahua. Він надає доступ до актуальної інформації, новин, техпідтримки, а також до бонусів, які в результаті можна обміняти на продукцію Dahua.

 

Новини

 

Завдяки Dahua Partner ви завжди в курсі актуальних новин компанії і можете ділитися ними з клієнтами. Як розвиваються технології, коли очікуються нові продукти, які з’являються інновації – ви знаєте все, а значить, ви на крок попереду інших.

Є можливість переглядати відеоролики, а це дуже зручно для розуміння, як працює техніка, як можна використовувати різні рішення в своїй роботі і так далі.

 

Техпідтримка

 

Це розділ Dahua Partner із різноманітними посібниками та відео, які стосуються продуктів. Якщо інформацію не вдалося знайти – через додаток можна написати в техпідтримку та отримати відповіді на свої питання напряму від спеціалістів Dahua.

 

Практичне застосування

 

Для інсталяторів є дуже зручна можливість порівняння різних камер за характеристиками – наприклад, об’єктив, обсяг жорсткого диска тощо.

З додатку можна завантажити матеріали для ваших презентацій та комерційних пропозицій.

 

Бонуси

 

Найцікавіша частина – бонуси, які можна накопичувати. Скануючи qr-код на пристрої, ви отримуєте від компанії Dahua бонуси, які в подальшому можна обміняти на обладнання. Крім того, 400 бонусів нараховуються за сам факт реєстрації в додатку,  а за кожного зареєстрованого друга вам додається +200 балів.

 

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння