UA

Технологія ColorVu від компанії Hikvision | Viatec

🗓️ 14-06-2021
👁️ 21076

Інноваційна технологія ColorVu від Hikvision вивела ефективність охоронних систем відеоспостереження на новий рівень.

 

Завдяки апертурі F1.0, яка збирає більше світла для отримання яскравих зображень, вдосконаленим датчикам та додатковому теплому підсвічуванню стало можливим передавання якісного кольорового зображення з високою роздільною здатністю навіть у повній темряві.

 

У матрицях ColorVu Hikvision використовує інноваційні сенсорні технології, які базуються на новій структурі накопичення світла, і гарантують якісне зображення навіть у найтемнішу ніч. Серії з технологією ColorVu представлені на ринку циліндричними та купольними ip-камерами.

 

Серед переваг камер, оснащених технологією ColorVu:

 

- м’яка підсвітка, яка не спотворює колір та забезпечує чітке зображення при відсутності інших джерел світла. Яскравість регулюється за шкалою від 0 до 100;

- високочутливі матриці, вдосконалені об’єктиви та інтелектуальний алгоритм зниження шумів 3D DNR на ISP-процесорі, що дозволяють отримати максимально якісне і чітке зображення;

- сенсор 4MP1/1,8, підсилений технологіями підсвічування задньої сторони (BSI), подвійного перетворення (DCG) і широким діапазоном (WDR), що забезпечує чітке яскраве зображення у будь-яких умовах.

- максимальний захист від втрати зображення в умовах засвічування. На ринку систем безпеки відсутні аналоги даної функції;

- алгоритми глибокого навчання, які допомагають точно класифікувати об’єкт спостереження за типами «людина/транспортний засіб», а також значно зменшити кількість помилкових тривог.

 

Як бачимо з перелічених характеристик, камери ColorVu є універсальними у використанні – від приватних будинків до парків, транспортних розв'язок, промислових об'єктів, офісних центрів і так далі.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння