UA

Технологія AcuSense від Hikvision глибока аналітика

🗓️ 14-06-2021
👁️ 25940

Висока конкуренція на ринку відеоспостереження та розвиток технологій зробили власників приватних будинків, малого й середнього бізнесу значно вимогливішими у виборі техніки для систем безпеки й контролю доступу. На додачу до ефективного моніторингу і оперативного передавання відеопотоку, сучасні камери повинні вміти швидко реагувати на загрози в режимі реального часу, передавати відмінне зображення навіть вночі та за поганої видимості, автоматично відсіювати хибні загрози – тобто реагувати на людину в кадрі, а не на сусідського кота або гілку, що відкинула тінь, та багато іншого.

 

«Ні» хибним тривогам

 

Технологія AcuSense, що застосовується в IP камерах і NVR реєстраторах Hikvision, надає користувачам якісні сучасні інструменти для найвищого рівня охоронного відеоспостереження з функцією інтелектуального аналізу тривожних сигналів.

 

Завдяки алгоритмічній технології глибокого навчання, AcuSense реагує на людей та транспортні засоби й відфільтровує помилкові тривожні сигнали, викликані природними явищами.

 

Наприклад, раніше камера могла сприймати як загрозу дощ, град, сніг, листя, світло, птахів, тварин тощо. Наразі технологія AcuSense дозволяє усувати помилкові сигнали тривоги з точністю понад 90%. А це надає можливість співробітникам служби безпеки, охороні чи поліції розуміти реальний рівень загрози й оперативно приймати рішення.

 

Розпізнавання людей і транспортних засобів допомагає уникнути надходження зайвої інформації, що значно зменшує невдоволення користувачів системи.

 

Дуже розумні камери

 

Підвищення ефективності роботи систем безпеки стало можливим завдяки алгоритмічній моделі глибокого навчання, яка ефективно розпізнає три типи тривог: людина, транспорт, інше.

 

Серед основних переваг системи: точне спрацювання на людей і транспортні засоби, поєднання візуального та звукового попереджень, швидкий пошук цілей по типу завдяки автоматичній класифікації.

 

Дана модель глибокого навчання відрізняється складнішою архітектурою у порівнянні з традиційними. Завдяки цьому алгоритму, тривожний сигнал проходить кілька рівнів обробки інформації, що трансформує її в загальну закономірність, на основі якої надалі відбувається сприйняття об'єкта.

 

Впізнай мене, ти це зможеш

 

Уся вхідна інформація автоматично зчитується та обробляється системою без залучення людських ресурсів. Чим більше характерних властивостей об'єкта знаходить алгоритм, тим точнішими будуть розпізнавання та інтерпретація інформації.

 

Отримуючи зображення, програмне забезпечення AcuSense аналізує всю вхідну інформацію, виявляє присутність людей, їх розміри, вираз обличчя, положення. Після порівняння зображення з базами даних, людина проходить ідентифікацію.

 

Також інтелектуальний фільтр помилкових тривог дозволяє системі здійснювати повторне розпізнавання людей за допомогою аналізу поведінки (виявлення вторгнення або перетину лінії). А завдяки спеціальному фільтру підрахунку кількості людей, система безпомилково визначає кількість осіб навіть при нестандартному ракурсі, фільтрує об'єкти в кадрі по висоті, положенню, ширині тощо.

 

Також система ідентифікує транспортні засоби та формує базу з даними про номер, колір, марку та модель авто.

 

Нічний режим, сигналізація й підсвітка

 

Певні моделі відеокамер Hikvision AcuSense можуть видавати світлозвукове оповіщення про порушення кордону або появу руху у виділеній зоні досяжності камери. У разі тривоги включається підсвічування камери, яка може одночасно блимати як стробоскоп і видавати звуковий сигнал. При цьому відбувається відеофіксація особи або транспортного засобу.

 

Також серед переваг камер та відеореєстраторів Hikvision AcuSense – здатність передавати високоякісні зображення навіть в умовах поганого освітлення, адже вони працюють на базі прогресивної технології DarkFighter.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння