UA

Технології для професіоналів від YLI ELECTRONIC

🗓️ 21-07-2021
👁️ 18409

Один із найбільших виробників і постачальників професійних електромеханічних замків та додаткового обладнання для систем безпеки, компанія YLI ELECTRONIC працює на світовому ринку понад 15 років. Високоякісні продукти компанії створюються за допомогою сучасного цифрового та автоматичного обладнання. Кожен виріб ретельно тестується виробником, що забезпечує виняткову надійність усієї продуктової лінійки компанії, в якій широко представлені електрозамки, а також дверні клямки, кнопки виходу, кодові клавіатури та аксесуари для їх встановлення.

 

Вироби YLI ELECTRONIC сертифіковані відповідно до міжнародних стандартів якості та представлені в понад 100 країнах світу. Продукція бренду має сучасний і приємний дизайн.

 

Окремо хочеться сказати про широкий функціонал електрозамків, що робить їх надійними елементами системи безпеки та СКУД. В модельній лінійці компанії представлені електромагнітні, електроригельні та електромоторні замки за вигідними цінами.

 

  • Електромагнітний замок від компанії YLI ELECTRONIC складається з двох різних частин: електромагніту, тобто, серцевини з обмотуванням в корпусі, та міцного металевого якоря. Електромагніт зазвичай встановлюється на нерухомих частинах, наприклад, дверній рамі, а пластина на частині дверей, яка рухається. Таким чином двері утримуються зачиненими завдяки притягуванню корпусу електромагнітного замка до нерухомої планки. Щоб розблокувати замок, потрібно зняти електронапругу з обмотки.

    Електромагнітні замки поділяються виробником на дві основні групи за робочим принципом: утримувальні або зсувні. В утримувальних електромагнітних замках частинка-якір працює за принципом відриву, а в зсувних – за принципом зрушення у поперечному перерізі. Зсувні замки здебільшого є врізними, мають характерні форми якоря з серцевиною. Зсув дозволяє збільшити силу утримання.
     
  • Електроригельний замок зачиняє двері за допомогою висувного ригеля (металевого стрижня), який заходить в іншу, відповідну частину електромагнітного дверного замка. Замок можна встановлювати і у дверні коробки, і у двері.

    Такий замок пасує як до металевих, так і до пластикових, металопластикових, скляних та дерев'яних видів дверей. Цей замок в першу чергу призначений для використання у різноманітних СКУД. Він сумісний з різного типу зчитувачами, радіоконтролерами, кнопками входу, відеодомофонами та аудіодомофонами, кодовими клавіатурами різних типів. Електроригельні замки від YLI ELECTRONIC надають різноманітні можливості для дистанційного замикання і відмикання дверей різних типів.
     
  • Електромоторні замки здебільшого використовуються на об'єктах, що потребують високого рівня безпеки, а також там, де потрібен дистанційний контроль і віддалене замикання/відмикання замка. Залежно від типу об'єкта (школа, офіс, магазин), електромоторний замок може бути налаштований на роботу в «денному» режимі – коли необхідно, щоб прохід був тривалий час відкритий, і в «нічному» – коли доступ строго регламентується. Для візуального контролю станів ригелів і положення стулки дверей електромоторний замок має індикаційні виходи.
     

 

Обираючи якісні електромеханічні замки чи додаткове обладнання за прийнятною ціною, радимо звернути увагу на бренд YLI ELECTRONIC. Впевнені, ви ще не раз до нього повернетесь.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння