UA

Комплексне рішення для підприємств та бізнесів

🗓️ 09-08-2021
👁️ 23551

Програмні рішення для автоматизації процесів стали невід’ємною складовою бізнесу. Вони допомагають легко контролювати ситуацію, виключати помилки через людський фактор, проводити вичерпну аналітику та досягати максимального результату при мінімальних зусиллях. Серед новітніх систем організації безпеки і ефективного контролю слід відзначити HikCentral Professional. Це ПЗ від Hikvision, світового лідера з виробництва систем безпеки, дозволяє оптимізувати роботу охоронної служби будь-якого масштабу – завдяки інноваційному підходу та високій ефективності.

 

Ми поставили кілька питань про можливості HikCentral Professional Анатолію Сторожко, керівнику проектного відділу компанії VIATEC.

 

  • Чому варто обирати HikCentral Professional?

 

Це оптимальне рішення для підприємств та бізнесів. Перш за все – це комплексна система управління безпекою, що забезпечує централізоване управління, миттєвий обмін інформацією та зручне підключення. Далі, простота у використанні та можливість налаштування функцій згідно індивідуальних потреб, які роблять це ПЗ незамінним як для великих заводів, торгових центрів, офісних приміщень, так і для середнього бізнесу: супермаркетів, кафе, ресторанів, житлових комплексів тощо.

 

Системою передбачені найрізноманітніші опції, які роблять її незамінною у повсякденній роботі. Встановивши систему HikCentral Professional, ви забезпечите безпеку і повний контроль діяльності всіх підрозділів підприємства в режимі реального часу, зможете фіксувати кожен візит, обліковувати робочі графіки працівників, контролювати заїзди-виїзди на територію об’єкту, легко та швидко отримувати необхідні дані для звітності та детальної аналітики.

 

HikCentral Professional складається з наступних систем та модулів:

 

  • система відеоспостереження;
  • система домофонії;
  • система контролю доступу;
  • система управління ліфтами;
  • система охоронної сигналізації;
  • система паркування;
  • робота з номерними камерами;
  • облік робочого часу;
  • інтелектуальний пошук;
  • порівняння/розпізнавання осіб.

 

  • Чи дійсно настільки простими є встановлення та управління системою?

 

Будь-яке обладнання Hikvision: системи відеоспостереження, охоронні сигналізації, пристрої дистанційного контролю, сервери, мережеве обладнання тощо – можливо підключити до платформи. Крім цього, можливо підключити камери сторонніх виробників по протоколу onvif.

 

По-справжньому унікальною систему роблять простота налаштування і обслуговування та динамічний, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, доступний українською мовою. Користувачі можуть налаштувати панель управління відповідно до своїх уподобань, просто перетягуючи відео і канали пристроїв, самостійно регулюючи їх вигляд і місце розміщення.

 

  • Які ще функції доступні з HikCentral Professional?

 

Багато зручних функцій передбачено для легкого контролю поточної ситуації на підприємствах: наприклад, поділ екрану під час перегляду відео, відображення ресурсів на мапі під час перегляду в режимі реального часу або відтворенні запису, налаштування автоматичного перемикання між основним і додатковим потоками, автоматичне перемикання різних камер на одному екрані, можливість перегляду історії перемикання камер, зручні опції пошуку необхідної інформації та багато іншого.

 

Крім того, HikCentral Professional адаптований для надання різної інформації різним користувачам – для цього в системі є можливість створення різних типів ролей із різними правами доступу:

 

  • доступ до різних ресурсів та груп
  • доступ в конкретний час
  • безпечний вхід тільки з дозволених IP адрес
  • та багато інших налаштувань

 

Таким чином, співробітники нижчої ланки можуть отримати доступ лише до перегляду камер онлайн, в той час як інші можуть ще переглядати архів, при цьому є можливість налаштування дозволу на час перегляду (наприклад, останні 24 години). Існує також одна спеціальна роль, яка називається “суперадміністратор” – з майже необмеженими правами.

 

Система HikCentral Professional дозволяє максимально захистити бізнес від ризиків та несподіванок і контролювати всі робочі процеси навіть з найвіддаленіших куточків світу.

 

  • У чому головна перевага HikCentral Professional при використанні обладнання Hikvision?

 

Головна перевага – це робота не з відеопотоками від камер, а з подіями. Усі камери Hikvision – це Smart-камери, які повинні бути налаштовані на роботу з різними подіями: перетин ліній, вторгнення в область, розпізнавання обличчя та номерних знаків. Коли трапляється кожна з цих подій – інформацію про неї отримує оператор, при цьому вказується тип події, місце розташування обладнання, фото- та відеопідтвердження даної події. Оператору достатньо підтвердити або скасувати подію та правильно на неї відреагувати. Таким чином, один оператор може контролювати велику кількість обладнання, використовуючи тільки одне робоче місце. Крім цього, система контролює справність усіх вузлів системи, і у разі несправності сповістить про необхідність заміни або ремонту обладнання.

 

  • Як дізнатись про можливості системи для мого конкретного випадку?

 

Офіційним дистриб'ютором продукції Hikvision в Україні є компанія VIATEC. Менеджери компанії нададуть вичерпні відповіді щодо системи управління безпекою HikCentral Professional для вашого бізнесу.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння