UA

Універсальний солдат: UTP-T2 для тестування мереж

🗓️ 12-08-2021
👁️ 12526

UTP-T2 EPFast Tool – зручний функціональний девайс від UTEPO для забезпечення безперебійного функціонування професійних робочих мереж. Цей інструмент здійснює функції управління IPC, перевірки, подачі живлення PoE, передачі Wi-Fi та загальної перевірки мережі, за умови використання разом із мобільним додатком EPFast для iOS і Android. Потужний акумулятор дозволяє використовувати його для живлення камер, мобільних телефонів та інших пристроїв мережі.

 

Управління IPC

 

UTP-T2 підтримує самостійне виявлення IP-камер з інтеграцією протоколу ONVIF та SDK для пристроїв Hikvision і Dahua. Крім того, інструмент дозволяє здійснювати моніторинг та управління камерами в режимі реального часу, автоматичну ідентифікацію, регулювання кута, конфігурацію назви каналу і можливість отримати знімки екрана. Сумісний з багатокамерними системами Hikvision, Dahua, Uniview та інших відомих виробників.

 

PoE та діагностика

 

Інструмент підтримує PoE-стандарти IEEE 802.3af/at та DC 12V/2A, що робить його надзвичайно зручним для розгортання та налаштування функціоналу інфраструктури мережі. Виявляє рівень PoE та режим його роботи, завдяки чому можна без зусиль знайти та усунути несправності в роботі ліній PoE, а також діагностувати та оптимізувати механізм живлення для наявних PoE пристроїв.

 

Потужне джерело живлення

 

Обладнаний акумулятором потужністю 38,48 Вт, цей інструмент здатний забезпечити живлення до 3-х годин наступних пристроїв: IP-камери, точки доступу, мобільні телефони, iPad тощо. Серед розширеного функціоналу UTP-T2 – механізм низької потужності, завдяки якому пристрій може працювати до 30 днів у режимі очікування та збільшувати час роботи акумулятора на 30%.

 

Виняткова функціональність

 

Завдяки оптимізації програмного забезпечення, інструмент сумісний з понад 90% камер спостереження та мобільних телефонів відомих світових виробників, таких як Apple, Huawei тощо.

Девайс аналізує пінги в режимі реального часу, використовуючи різні інструменти для діагностики мережевого з'єднання, що дозволяє контролювати стан підключення, а також швидко виявляти несправності у роботі мережі.

Для забезпечення максимальної ефективності роботи UTP-T2 EPFast Tool, рекомендується одночасно підключати до нього не більше 6 кінцевих пристроїв на відстані до 30 метрів.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння