UA

Новий погляд на видимість огляд тепловізійної IP-камери

🗓️ 19-08-2021
👁️ 21112

Користувацький попит на тепловізійні системи безпеки, без сумніву, зріс за останні кілька років. Камера Dahua Technology DH-TPC-BF1241 – яскравий приклад добротного пристрою, наділеного інтелектуальними функціями і відеоаналітикою, що дозволяє спостерігати за великими і потенційно небезпечними об'єктами інфраструктури, визначати джерело підвищення температури (детектор куріння) або фіксувати об'єкт на великих відстанях.

 

Передова технологія WizSense

 

Функціонал камери базується на технології WizSense, заснованій на алгоритмах штучного інтелекту. Пристрій використовує алгоритми глибокого навчання, що дозволяє розрізняти тип об'єкта (людина/транспортний засіб). Камера 4 Мп, з тривожною сигналізацією, гучномовцем і мерехтливим світлом, а також функцією власного підігріву в холодну пору. Камера не боїться сильного зустрічного засвічення і мінімізує кількість помилкових тривог.

 

Смарт-функції відеокамери Dahua

 

Смарт-план налаштовується для кожного каналу окремо, проте функції, які включені на різних каналах, будуть працювати одночасно.

 

  • IVS-функція

 

Функція захисту периметру налаштовується як на видимому, так і на термальному каналах.

 

  • Захист периметру в нічний час

 

Перевага термального каналу перед видимим – в нічний час розпізнає і фіксує об'єкт на великих відстанях, особливо там, де є рослинність, в той час, як на видимому каналі ще нічого не відбувається.

 

  • Функція Fire Warning

 

Налаштування схоже на звичайну детекцію руху, але в цьому випадку камера в термальному режимі фіксує в зоні видимості відкритий вогонь. У свою чергу цю функцію можна вдосконалити, наприклад, вибравши режим Anti-Jamming (детальна оцінка того, що певний об'єкт є дійсно джерелом відкритого вогню), або High Response (більш висока чутливість до вогню).

 

  • Функція Call Detection

 

Можливість налаштувати заборонену зону, в якій камера буде фіксувати розмови по мобільному телефону. «Розумна начинка» камери дозволяє розпізнавати на видимому каналі розмови по телефону, «тримання біля вуха» і сигналізувати про порушення в забороненій зоні.

 

  •  Функція Smoking Detection

 

Можливість налаштувати заборонену зону, в якій камера в термальному режимі буде виявляти куріння. Розпізнаються характерні для куріння рухи, фіксується джерело підвищення температури, включається сигнал тривоги.

 

  • Функція Hot Trace

 

Ця функція працює на термальному каналі. Незалежно від всіх інших інтелектуальних функцій відстежує підвищення температури в критично важливих точках на об'єктах (зварні шви, вентелі, клапани). Сигнал тривоги в цьому випадку відсутній, однак функція дає детальний візуальний моніторинг.

 

  • Функція Pic In Pic

 

При моніторингу одного каналу, другий також виводиться на екран додатково у вигляді маленького квадрата.

 

  • Відео- та аудіо детекція

 

Камера виявляє рух, а також нехарактерний для цієї зони звук (хлопок, вибух і т.п.).

 

Де використовувати камеру Dahua Technology DH-TPC-BF1241

 

Камеру можна застосовувати на величезній кількості об'єктів – від складів і автозаправок до великих стратегічних об'єктів і агрохолдингів. Крім того, можна використовувати на об'єктах, які знаходяться поблизу великих насаджень, лісів, посадок.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння