UA

2 в одному: комутатор плюс маршрутизатор CRS125-24G-1S-2HnD-IN

🗓️ 29-11-2021
👁️ 25401

Компанія Mikrotik вкотре перевершила всі очікування та випустила на ринок інноваційний продукт, що поєднує в собі продуктивність, функціональність та гнучкість налаштування. CRS125-24G-1S-2HnD-IN – багатопортовий, гігабітний, універсальний комутатор 3-го рівня. Поєднує в собі найкращі функції повнофункціонального маршрутизатора та комутатора рівня 3. Що ж у ньому особливого?

 

Функціональні можливості

 

Комутатори 3-го рівня розроблені для підвищення продуктивності мережевої маршрутизації великих локальних мереж, шляхом поєднання комутаційного функціоналу та частково – можливостей маршрутизації між VLAN. Такі девайси більш продуктивні і менше піддаються затримкам у мережі.

 

Тому CRS125-24G-1S-2HnD-IN від Mikrotik можна використовувати як комутатор або повноцінний маршрутизатор. Цей прилад має 24 порти з автоматичним визначенням швидкості. Також обладнаний бездротовим Wi-Fi-передавачем (працює на частоті 2,4 GHz), що дозволяє охоплювати не лише дротові, а й бездротові мережі. Підтримує роботу з оптоволокном.

 

Оснащений процесором AR9344-DC3A-R від Qualcomm Atheros з оперативною пам'яттю 128 Мб та тактовою частотою 600MHz. Має велику кількість налаштувань і функцій, включно з можливістю налаштування VPN, шлюзу та брандмауера.

 

Комутатор обладнаний пасивним охолодженням, завдяки чому не створюється додатковий шум.

 

Управління комутатором

 

Комутатор працює на базі Mikrotik RouterOS (з ліцензією Level 5).

 

Управління девайсом здійснюється за допомогою web-браузера або через програму Winbox. Всі опції доступні в інтуїтивно простому та зручному свіч-меню.

 

Користувачі мають можливість налаштовувати порти різними способами. Наприклад, відключити порти, що не використовуються, і задіяти їх для маршрутизації.

 

Де застосовувати?

 

CRS125-24G-1S-2HnD-IN розрахований для роботи в мережах великих підприємств та витримує досить великі навантаження.

 

Разом з тим цей комутатор MikroTik – знахідка для середнього та малого бізнесу, адже в один пристрій упакований керований комутатор і повноцінний маршрутизатор, що дозволяє заощадити бюджет, але при цьому отримати весь необхідний функціонал.

 

Оптимально підходить для підприємств з великою кількістю мережевих пристроїв дротового та бездротового доступу.

 

Враховуючи всі можливості цього девайсу, можна сміливо заявляти, що CRS125-24G-1S-2HnD-IN не має рівних у своєму ціновому сегменті.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння