UA

АІ та потужне декодування у відеореєстраторах NVR4000-4KS2/I

🗓️ 09-12-2021
👁️ 26404

Відеореєстратори NVR4000-4KS2/I вирізняються потужнішою здатністю декодування, а вбудовані функції аналітики на базі штучного інтелекту надають ще ширші можливості для побудови ефективних систем безпеки. Реєстратор дозволяє працювати з такою аналітикою, як детекція і розпізнавання облич, розумний детектор руху або захист периметру (з фільтром «людина/автомобіль») – використовуючи будь-яку камеру.

 

Потужне декодування

 

Завдяки новому вбудованому процесору, відеореєстратори DHI-NVR4416-4KS2/І та DHI-NVR4432-4KS2/I мають максимальну роздільну здатність декодування до 16 МП при 20 кадрах на секунду та 10×1080P при 30 кадрах на секунду (AI вимкнено). Тобто користувачі без затримок отримують надзвичайно чітке та якісне зображення.

 

Незалежний вихід VGA/HDMI

 

Усі відеореєстратори NVR4000-4KS2/I підтримують одночасний та незалежний вихід відео VGA/HDMI з можливістю налаштування, що допомагає кінцевим користувачам без зусиль контролювати більшу кількість каналів на двох екранах.

 

Отримуйте сповіщення вчасно

 

За рахунок підтримки Р2Р, ви можете отримувати сповіщення від реєстратора в будь-який момент, де б ви не знаходились. Або ж можете організувати доступ до реєстратора за IP-адресою, і користуватись фірмовими програмними рішеннями на ПК.

 

Кнопка апаратного скидання

 

Кнопка робить реєстратори простішими в користуванні і дозволяє скидати паролі за допомогою кількох простих кроків. При цьому відео на жорсткому диску не видаляються.

 

Переваги AI-аналітики

 

• Розпізнавання обличчя

 

Функція Dahua Face Recognition здатна виявляти та ідентифікувати людей з чорного списку, дозволяти вхід на територію особам із білого списку, а також попереджати про наближення незнайомців. Крім того, вона дає змогу користувачам здійснювати пошук людини шляхом порівняння між змодельованим об’єктом і базою даних або зіставлення з характеристиками ідентичності, що значно підвищує точність ідентифікації. NVR4000-4KS2/I підтримує канал розпізнавання облич у відеопотоці та обробку 4 знімків на секунду (AI для пристрою) – це якщо використовувати і детекцію, і розпізнавання за рахунок реєстратора. Якщо ж використовувати детекцію облич за рахунок камер Dahua, а розпізнавання – за рахунок реєстратора, то каналів розпізнавання буде вже не 1, а 8.

 

• Захист периметру

 

Функція захисту периметру здатна класифікувати людей та транспортні засоби з великою точністю. Це дозволяє значно зменшити кількість помилкових тривог, спричинених тваринами, тремтінням камери, травою, деревами, опадами тощо. NVR4000-4KS2/I підтримує до 2 каналів захисту периметру – за рахунок потужностей реєстратора, або 8 – за рахунок камер Dahua з роботою IVS на самих камерах

 

• Канали ANPR

 

Лінійка NVR4000-4KS2/I здатна підтримувати роботу з 4 каналами ANPR, даючи змогу робити пошук по розпізнаних номерах.

 

• Heat Map

 

При використанні камер з функцією побудови теплової карти, ви можете централізовано через реєстратор отримувати ритейл-аналітику для візуалізації розподілення птоку людей.

 

• SMD Plus

 

SMD Plus (Smart Motion Detection Plus) аналізує форми людей і транспортні засоби за допомогою алгоритму глибокого навчання, надсилаючи сигнал тривоги лише при умові вторгнення в заборонену ділянку і дозволяє запобігти хибним тривогам. NVR4000-4KS2/I підтримує до 4 каналів SMD периметру – за рахунок потужностуй реєстратора, або 16 – за рахунок камер Dahua з роботою SMD на самих камерах.

 

• Підтримка сторонніх камер

 

Суть в тому, що таку аналітику, як SMD, захист периметру або декеткцію + розпізнавання облич ви можете реалізувати силами самого реєстратора. Не обов’язково мати камери Dahua – ви можете використовувати камери стороннього виробника, які будуть додані до реєстратора по ONVIF або RTSP.

 

І насамкінець варто згадати, що відеореєстратори NVR4000-4KS2/I – це оновлення лінійки NVR4000-4KS2, яка встигла чудово зарекомендувати себе серед користувачів.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння