UA

Красива та розумна: smart розетка Ezviz CS-T30-10B-EU

🗓️ 10-12-2021
👁️ 16468

Лінійка продуктів для дому Ezviz розроблена для того, щоб зробити щоденне життя простішим та якіснішим. Розумна розетка CS-T30-10B-EU – один із інноваційних пристроїв, які дозволяють оптимізувати та зробити ефективнішою роботу всієї домашньої техніки.

 

«Ні» хвилюванням за невимкнену праску

 

Цей компактний стильний девайс дозволяє назавжди забути про хвилювання за невимкнену праску, лампу чи інші побутові прилади. За допомогою CS-T30-10B-EU можна керувати вмиканням та вимкненням освітлення, кондиціонерів, комп’ютерів, камер відеоспостереження та іншої побутової техніки, яка є у вашій оселі. При чому, робити це можна віддалено, з будь-якого зручного місця – за допомогою мобільного додатка Ezviz.

 

Контроль споживання електроенергії

 

Розумна розетка надає детальні звіти про споживання електроенергії підключеними до неї приладами. Таким чином, зручно контролювати споживання електрики та можна зменшити рахунки за електроенергію.

 

Вмикання/вимикання за розкладом

 

Розклад вмикання/вимикання побутових приладів може значно спросити життя. Набагато легше прокидатися вранці, коли автоматично вмикається лампа біля ліжка; не потрібно щоразу вимикати камеру відеоспостереження, прийшовши додому з роботи – достатньо просто створити розклад вмикання та вимикання розетки. Налаштування зберігаються навіть у разі відключення електроенергії або перебоїв з інтернетом – після відновлення роботи мереж пристрій продовжує працювати за розкладом.

 

Компактна та безпечна

 

Завдяки компактності і невеликій вазі, пристрій не заважає користуватися сусідніми розетками та органічно вписується в будь-який сучасний дизайн. Розетка має яскраве світлодіодне підсвічування. Але якщо це світло заважає спати – його можна вимкнути через додаток з мобільного, навіть не встаючи зі зручного дивана. Девайс виготовлений із вогнестійких матеріалів та здатен захистити техніку від непередбачуваних пожежонебезпечних ситуацій, має вогнестійкість до 750 °C.

 

Що ще цікавого?

 

Розетка працює через Wi-Fi, має функції таймеру для зворотного відліку та ручного керування. Вихідна потужність до 2.3 кВт, час запуску – до 30 секунд, робочі температури: від 0 ℃ до 40 ℃, габаритні розміри: 5,2×5,2×8,6 см.

 

Як і всі продукти EZVIZ, розетка CS-T30-10B-EU створена для того, щоб зробити будинок розумним, а життя зручним.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння