UA

RG-AP820-L точка доступу Wi-Fi 6 Ruijie для ще потужнішого сигналу

🗓️ 15-12-2021
👁️ 21069

Внутрішня бездротова точка доступу RG-AP820-L – новий пристрій лінійки Ruijie. Пристрій розроблений для збільшення потужності сигналу та розширення зони дії бездротової мережі. Забезпечує кращу сумісність і максимальну продуктивність для великої кількості пристроїв, які підключаються. Гарантує стійкий, якісний зв'язок, підтримує Wi-Fi 6.

 

Де використовують

 

RG-AP820-L (V2) - точка доступу нового покоління, яка підтримує інноваційні технології стандарту Wi-Fi 6. Призначена для компаній, які шукають найефективніший, але фінансово вигідний шлях оновлення та об'єднання в одну мережу всіх підключених пристроїв.

 

Підходить для:

 

  • офісів,
  • готелів,
  • навчальних закладів,
  • торгових приміщень і так далі.

 

Точка доступу має компактний корпус. Завдяки мінімалістичному зовнішньому вигляду підходить для з будь-якого інтер'єру, її можна встановлювати як на стелі, так і на стіні.

 

Покращена потужність передачі

 

RG-AP820-L – це стабільне та надійне підключення до бездротової мережі.

 

Для мінімізації затримок великий обсяг передачі даних відбувається в паралельному режимі. Висока пропускна здатність пристрою дозволяє одночасно підключати до 1000 клієнтів Wi-Fi. Продуктивність порівняно з попереднім Wi-Fi 5 збільшена до 65%, що особливо відчутно в мережах із пристроїв з Wi-Fi різних поколінь.

 

Зручне керування

 

Потреби бізнесу постійно змінюються, особливо гостро стоять проблеми управління та безпеки бездротової мережі. Зловмисники часто намагаються зламати систему, щоб отримати дані, що передаються між бездротовими Wi-Fi пристроями. RG-AP820-L поєднує кілька режимів роботи.

 

Для встановлення конфігурацій адміністратору потрібно мінімум часу. Залежно від функціональності та ємності, а також для додаткової безпеки та зручності, корпоративні клієнти можуть вибрати найбільш оптимальний варіант управління:

 

  1.  Автономна (публічна) хмара. Орієнтований на роботу в сегменті малого та середнього бізнесу із вбудованим адаптивним порталом. Всі налаштування та керування виконуються за допомогою безкоштовного мобільного додатка Ruijie Cloud.
  2.  Гібридна хмара. Цей варіант управління задовольнить потреби організацій із високим робочим навантаженням, великим обсягом інформації для обробки або великим набором ІТ-сервісів. 
  3. Приватна хмара. Ідеальний вибір для будь-якої компанії, пов'язаної із сферою IT, держустанов або організацій із кількох споживачів.

 

За дуже помірну ціну користувач отримує потужну точку доступу із вбудованим модулем BLE та підтримкою IoT.

 

Основні переваги RG-AP820-L 

 

  • Гнучке гібридне керування: веб-інтерфейс та інтерфейс командного рядка, мобільний моніторинг та оптимізація;
  • Місткість та продуктивність, сертифіковані Tolly: підвищення продуктивності Wi-Fi 5, підтверджено інженерами незалежної лабораторії тестування;
  • Технологія Wi-Fi 6: високошвидкісний доступ 1024 користувачам, доступ із високою щільністю OFDMA, двонаправлений MU-MIMO, TWT;
  • Комплексний захист бездротової мережі: безпечний доступ користувачів, технологія віртуальних точок доступу.

 

Wi-Fi стандарти

 

Точка доступу обладнана двома радіомодулями, підтримує дводіапазонний режим передачі (2.4G + 5G або 5G + 5G), що дозволяє покращити сумісність та максимальну продуктивність. Точка доступу повністю відповідає Wi-Fi 6 OFDMA Modulation, MU-MIMO та BSS Color Spatial Reuse, що дозволяє мінімізувати перешкоди сигналу.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння