UA

Одне з кращих рішень серед 4МР камер

🗓️ 11-05-2022
👁️ 4755

Довгоочікувані моделі камер DH-IPC-HDW1431T1-A-S4 2.8mm і DH-IPC-HFW1431S1-A-S4 2.8mm серії Cost Effective доступні до замовлення. Це одне з кращих рішень на ринку серед 4МР камер – тим більше, що оновлені моделі тепер мають ще й вбудований мікрофон!

 

Що ще крутого?

 

Ціна/якість

 

Завдяки легкій установці, простоті експлуатації та прекрасному співвідношенню продуктивність/вартість, мережеві камери Cost Effective – оптимальне рішення для невеликих та середнього розміру приміщень, таких як дачі та приватні будинки, невеликі магазини, офіси чи виробництва і тому подібне.

 

Основні особливості:

 

  • матриця 1/2.7’’ та світлочутливість 0,03 Лк
  • WDR 120 dB 
  • вбудований мікрофон 
  • ІЧ-підсвічування 30 м 
  • фокус 2,8 мм і кут огляду 104o

 

Smart H.265+ і Smart H.264+

 

Вдосконалений, адаптивний до сцени, алгоритм кодування забезпечує вищу ефективність запису, ніж H.265 і H.264 – а це, в свою чергу, сприяє ще більшій економії архівного простору, але без жодних втрат в якості.

 

Розумне підсвічування

 

Технологія Smart Illumination робить можливим чітке зображення при поганому освітленні або повній темряві. Залежно від відстані до цілей, камера налаштовує інтенсивність підсвічування автоматично, щоб відобразити деталі рухомої цілі.

 

Детекція руху

 

Коли під час моніторингу з'являються рухомі об'єкти, технологія Dahua Motion Detection запускає тривогу і записує відео.

 

Кібербезпека

 

Мережеві камери Dahua використовують низку технологій безпеки, включаючи аутентифікацію та авторизацію, протоколи контролю доступу, зашифровану передачу та зашифроване зберігання. Ці технології покращують захист камери від кіберзагроз і зовнішніх шкідливих програм.

 

Захист від непогоди

 

Рівень захисту цих камер IP67. Вони проходять серію випробувань на пило- і водопроникність. Корпус може працювати 30 хвилин, навіть занурений у воду на глибину 1 м. Крім цього, камери допускають ±30% (для деяких джерел живлення) коливання рівня вхідної напруги, тому часто використовуються там, де дійсно є проблема зі стабільністю роботи енергомереж.

 

Зверніть уваги, що на ці камери, як і на всю серію Dahua Cost Effective (куди входять також NVR та комутатори) діє додаткова знижка 5%. Уточнюйте деталі у вашого менеджера VIATEC.

 

Працюємо разом заради перемоги.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння