UA

CCR2004-1G-12S+2XS: потужність плюс гнучкість налаштувань

🗓️ 20-07-2022
👁️ 2899


 
CCR2004-1G-12S+2XS – це роутер на 12 оптичних SFP+ портів та 2 порти 25G SFP28. Гаджет підтримує SFP модулі 1.25G, 10G та 25G. Маршрутизатор має потужну одноядерну продуктивність, забезпечуючи неймовірні результати в одиночному тунелі (до 3,4 Гбіт/с) та у процесі обробки каналів BGP.
 

Основні особливості

 

  • Процесор: 4-ядерний 1.7 ГГц (на 1 ядро)
  • Оперативна пам'ять: 4 ГБ
  • NAND пам'ять: 128 Мб
  • ОС: RouterOS Level 6 license

 

Інтерфейси

 
· 12 × SFP+ портів
· 2 × SFP28 порту
· 1 × 1 Гбіт/с Ethernet для керування
· 1 × serial port RJ45 для сервісного обслуговування

 

 

Різноманітність та гнучкість налаштувань

 
Управління через ОС RouterOS з ліцензією Level 6 означає, що вона не має жодних обмежень щодо використання. RouterOS дозволяє гнучко налаштувати обмеження швидкості, заборонити торенти та соціальні мережі, створити VPN сервер, підняти захищений IPSec тунель, PPTP, PPPoE, L2TP, налаштувати хот-спот для готелю з показом реклами, RADIUS сервер, Proxy сервер, FTP сервер та багато іншого.
 
У поєднанні з такими багатопортовими продуктами MikroTik, наприклад, CRS326-24S+2Q+RM, ваша мережева конфігурація не матиме меж. За продуктивністю CCR2004-1G-12S+2XS не поступається відомим маршрутизаторам CCR1009/CCR1016.
 
Увага до деталей розробки конфігурації маршрутизатора робить його ідеальним доповненням пристроїв, які ви використовуєте при побудові архітектури мережі. Крім того, ефективність роботи приладу дозволяє уникнути неприємних та складних ситуацій, а також заощаджує час при налаштуванні з'єднання.

 

Резервне живлення – плюс до надійності

 
Ще один момент, який може впливати на стабільність роботи маршрутизаторів, – це живлення. При стрибку або повному відключенні електрики про стабільність з'єднання можна забути.
 
Маршрутизатор MikroTik CCR2004-1G-12S+2XS оснащений подвійним резервним джерелом живлення. У задній частині корпусу розташовано два роз'єми IEC C14 для підключення живлення 220В. Додатковий роз'єм 220В дозволяє організувати резервне живлення маршрутизатора. Якщо електрика пропаде з однієї лінії 220В, то живлення автоматично переключиться на другу лінію 220В.
 
Пристрій також комплектується вушками для монтажу корпусу, що максимально спрощує процес установки маршрутизатора в серверну стійку, шафу або стіл.

 

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння