UA

Ruijie Reyee: швидкий Wi-Fi 6 на надійному обладнанні

🗓️ 16-09-2022
👁️ 911

 

Лінійка Ruijie Reyee, розроблена спеціально для потреб малого та середнього бізнесу, включає мережеве обладнання високого професійного рівня – хоча користуватися ним можуть навіть ті, хто не має особливого досвіду.

 

Все завдяки зручному безкоштовному хмарному мобільному додатку, який дозволяє підключити пристрої та налаштувати мережу буквально за декілька кліків. З додатку можна віддалено керувати мережею, проводити діагностику пристроїв, змінювати налаштування сигналу та багато іншого.

 

Сьогодні хотілося б зупинитися на окремих пристроях цієї лінійки.

 

Внутрішня дводіапазонна точка доступу RG-RAP2260(E)

 

RG-RAP2260(E) це високопродуктивний Wi-Fi 6 АР для сценаріїв покриття Wi-Fi у великих приміщеннях.

 

• Підтримує 802.Заt РоЕ та локальне живлення 12V DC. Дизайн подвійних портів Ethernet полегшує розширення для пристроїв сторонніх виробників, що дозволяє збільшити кількості мережевих сценаріїв.

• Сумісний з протоколом Wi-Fi 802.lla/b/g/n/ac/ax і має вбудовані всеспрямовані антени.

• Підтримує дводіапазонну одночасну роботу та MU-MIMO, забезпечуючи більш просунуту технологію «чотири потоки». Завдяки цьому може забезпечити більш швидкісний бездротовий доступ 800 Мбіт/с на 2,4 ГГц, 2402 Мбіт/с на 5 ГГц і до 3202 Мбіт/с на АР.

• Один із портів Ethernet оновлено до мультигігабітного порту Ethernet (2.5GE), щоб подолати вузьке місце продуктивності трансмісії.

 

Радіус покриття RAP2260(E) становить понад 20 метрів, що робить її ідеальним вибором для багатьох бездротових сценаріїв, особливо в офісах, на підприємствах, в готелях, сфері обслуговування тощо.

 

Зовнішня дводіапазонна Wi-Fi 6 точка доступу RG-RAP6260(G)

 

Швидка дводіапазонна точка доступу RG-RAP6260(G) розроблена для зовнішнього використання.

 

• Підтримує 802.Заt РоЕ. Завдяки паралельній частоті 2,4 ГГц і 5 ГГц АР підтримує дводіапазонну технологію двопотокового MU-MIMO, забезпечуючи 574 Мбіт/с на 2,4G і 1201 Мбіт/с на 5G.

• Має один висхідний порт 10/100/1000Base-T Ethernet, який позбавляє порт LAN від вузького місця бездротового доступу, і один порт 1000M SFP, який адаптується до структури дротової мережі під різні сценарії користувача. Крім того, порт SFP Base-X приймає на себе робоче навантаження передачі даних для оптимального розгортання мережі.

• Пристрій підтримує режим роутера і режим АР.

 

Захист IP68 гарантує стійкість до екстремальних умов – пристрій може працювати в умовах ультрахолодної та вологої погоди. Має водонепроникний, пилонепроникний, вологостійкий і вогнестійкий корпус.

 

8-портовий гігабітний L2 керований комутатор Ruijie RG-NBS3100-8GT2SFP-Р

 

RG-NBS3100-8GT2SFP-Р допомагає бізнесам закрити різні потреби в мережі, включаючи базовий розподіл VLAN і розширені функції безпеки, такі як ACL.

 

• Комутаційна здатність досягає 20 Гбіт/с.

• Пристрій має Ethernet порти (Uplink) – 2 SFP 1000Base-X, а також Ethernet порти (DownLink) – 8 10/100/1000Base-T (PoE 802.3 af/at).

• Важливо, що він підтримує POE, а споживана потужність – 30 Вт. • Має максимальний бюджет PoE 125Вт.

• Максимальна кількість VLAN 4094.

• Має захист від перепадів напруги 6кВ.

 

Комутатор забезпечує зручний і гнучкий спосіб поділу VLAN, дозволяючи призначати порти різним VLAN за потреби. Користувачі в різних VLAN не впливають один на одного, створюючи більш стабільну мережу.

 

Для замовлення обладнання та з будь-яких питань звертайтеся, будь ласка, до вашого менеджера.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння