UA

Портативні зарядні станції EcoFlow: потужна альтернатива

🗓️ 22-09-2022
👁️ 1746

З огляду на події, що відбуваються в Україні, все актуальнішим стає питання енергетичної безпеки. Нам потрібні джерела живлення високої ємності, але при цьому компактні та надійні. Це важливо для військових як можливість швидко зарядити необхідну техніку. Не менш актуально це для місцевостей, де тимчасово відсутня електрика або є перспектива лишитися взагалі без світла.

 

Портативні зарядні станції EcoFlow, що нагадують невелику валізку, не займуть багато місця навіть у багажнику або наметі, а тим більше в приміщенні або на вулиці.

 

Можна назвати їх дуже великими повербанками, які мають ще й вихід 220Вольт. Також EcoFlow може замінити блок безперебійного живлення, і на відміну від більшості з них, пропрацювати не кілька хвилин, а години або навіть дні!

 

Економні та ефективні

 

Інноваційні, екологічно чисті портативні джерела живлення – чудова альтернатива дизельним та бензиновим генераторам.

 

А якщо світло пропадає на довго – відмінне доповнення до генератора, від якого станція може зарядитися всього за 1 годину, а живити пристрої протягом тривалого часу, тим самим не витрачаючи моторесурс генератора і заощаджуючи бензин.

 

Можна підключити сонячні панелі – таким чином перетворивши пристрій на повністю автономне джерело живлення! Про це ми скоро розповімо в окремій статті.

 

Ці станції досить потужні – можна підібрати модель під будь-які потреби до 3600Вт. Швидко заряджаються – від 0 до 80% упродовж 1 години! Зарядний пристрій вбудований в корпус – його не потрібно докуповувати, і він не займає окремого місця (як, наприклад, зарядка для ноутбука).

 

Місткість акумулятора, від якої залежить час автономної роботи, теж можна вибрати – відштовхуючись від потреб і бюджету (від 210 Вт⋅год до 25 000 Вт⋅год).

 

Асортимент EcoFlow включає лінійку RIVER – компактні пристрої з меншою потужністю та ємністю батареї, та DELTA – потужні та ємні пристрої, які можуть вирішити всі побутові завдання!

 

• До станції можна підключити додаткову батарею для більшої енергії.

• Є можливість заряджати станцію від розетки, автомобіля, сонячних панелей.

• Можуть заряджатися та одночасно віддавати енергію.

• Є багато роз'ємів для одночасного заряджання кількох пристроїв.

 

Стануть у пригоді всім

 

Портативні зарядні станції стануть у пригоді в багатьох випадках – від тривалих поїздок до резервного живлення систем безпеки. Зокрема:

 

При перебоях із електрикою. Потужності певних моделей EcoFlow вистачить, щоб використовувати їх як резервне джерело живлення. У тому числі, для побутової техніки – навіть великої, наприклад, холодильника.

За повної відсутності електрики. У комплекті із сонячною батареєю пристрій стає повністю автономним. Особливо це актуально для регіонів, де централізоване енергопостачання відсутнє повністю.

Військовим. Коли ти перебуваєш «у полі» і невідомо, скільки там пробудеш, підзарядка максимальної потужності дуже рятує. Компактність та міцність пристроїв дозволяє переміщати їх навіть бездоріжжям без ризику сильно пошкодити.

Як резервне джерело живлення систем безпеки. Залежно від структури системи відеоспостереження та контролю доступу, кількості підключених до неї пристроїв, можна підібрати оптимальний варіант джерела живлення EcoFlow, при необхідності підсиливши його додатковою батареєю або сонячною панеллю.

 

В асортименті VIATEC є широкий вибір обладнання для забезпечення енергетичної безпеки, і він збільшуватиметься. Звертайтесь до вашого менеджера з усіх питань.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння