UA

Маршрутизатор PoE Роутер Reyee RG-EG105G-P: надійність, швидкість, безпека

🗓️ 10-11-2022
👁️ 1064

 

Відомо, що основними критеріями при виборі маршрутизатора вважаються: надійність захисту даних, швидкість, кількість портів та максимальна кількість осіб, що можуть приєднуватися одночасно.

 

Саме тому не можна залишити без уваги PoE роутер RG-EG105G-P серії Ruijie Reyee. Це багатофункціональний пристрій, який поєднує в собі можливості маршрутизатора, PoE комутатора, порталу, контролера мережі. Невеликий і простий у використанні 5-портовий гігабітний маршрутизатор Reyee, з підтримкою двох WAN, забезпечує універсальне широкополосне підключення зі швидкістю 500 Мбіт/с. Один із портів є вхідним для Internet, 4 інших, з підтримкою PoE, послуговують для звичайного підключення локальної мережі.

 

Основна перевага маршрутизатора RG-EG105G-P – зручне керування та налаштування через мобільний додаток чи веб-Ruijie Cloud. Функціонал в першому та другому варіанті однаковий. З його допомогою користувач може налаштувати обмеження швидкості, торентів, доступу до соціальних мереж, контроль додатків і логування сесій без додаткової оплати та багато іншого. Ruijie Cloud одночасно забезпечує стабільне підключення 100 терміналів. Автентифікація на порталі відбувається за ваучером чи через власний акаунт.

 

Пропускна здатність пристрою – 500 Мбіт/с, також є підтримка локальної переадресації роумінгу рівня L2/L3 між точками доступу.

 

Маршрутизатор PoE Роутер Reyee RG-EG105G-P - це відмінне співвідношення ціни та якості.

 

Замовити маршрутизатор RG-EG105G-P можна в каталозі товарів.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння