UA

Нові рішення проти темряви: Viatec розширює асортимент електростанцій та акумуляторів

🗓️ 09-12-2022
👁️ 5184

 

Компанія Viatec пропонує клієнтам нові портативні електростанції та акумуляторні батареї бренду AlphaESS. Вони відрізняються великою ємністю та автономністю, що так важливо під час енергетичної кризи.

 

Вимкнення електроенергії перестають заважати, коли у вас є власна станція моделі BLACKBEE на 1036 Вт•годин або 2203 Вт•годин. Ці потужні та екологічні прилади з розетками забезпечать аварійне живлення для 15 побутових електроприладів одночасно, ніби від центральної мережі.

 

 

Не менш крутою системою є акумуляторна LFP-батарея SMILE-BAT-5PH, яка має номінальну ємність в цілих 5 кВт•г, що робить не такою страшною навіть тривалу відсутність центрального світла. Цикл роботи дорівнює рекордним 10,000.

 

Варто розглянути й гібридний інвертор, сумісний з дизельними генераторами, під назвою SMILE-S6-HV. Його потужність — цілих 6000 Вт, чого вистачить на одночасне увімкнення кількох навіть вимогливих пристроїв.

 

 

А контролювати витрату допоможе DTSU666. Це сучасний смарт-лічильник, здатний аналізувати потужність та рахувати споживання, показуючи детальні параметри. Завдяки цієї техніці, використання автономної енергії можна оптимізувати до найкращого рівня.

 

З новими видами обладнання ми максимально підтримаємо енергосистему України та обов’язково подолаємо хибні спроби ворога залишити нас без світла!

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння