UA

VIATEC починає продаж нових Wi-Fi роутерів від Ruijie!

🗓️ 18-01-2023
👁️ 899

В асортименті компанії VIATEC з’явились нові моделі мережевого обладнання від бренду Ruijie. Це потужні роутери та підсилювачі для домашнього і офісного використання, які мають значні переваги перед конкурентами.

 

WiFi роутер RG-EW300 PRO

 

Це найбільш бюджетний варіант, який пропонує виробник. Але модель при цьому не менш якісна. Пристрій має 4 антени 5 dBi, безкоштовне хмарне керування, компактний корпус чорного кольору з індикатором та пропускну здатність до 300 Mbps. До мережі може підключитись до 16 абонентів, але рекомендована кількість дорівнює 8 користувачам. Працює на найбільш популярної частоті 2.4 GHz. Має додаткові функції, включно з батьківським контролем. Одного RG-EW300 Pro достатньо, щоб повністю покрити стійким сигналом велику квартиру, або середній будинок.

 

Серія Mesh Wi-Fi Extender. Модель RG-EW1200R

 

Цей компактній розширювач необхідний для того, щоб покращити сигнал та збільшити охоплення від основного пристрою. Працює як підсилювач-ретранслятор, який розповсюджує Wi-Fi в більш віддалених від роутеру приміщеннях. Підходить для великих будинків, для покриття яких недостатньо одного Wi-Fi роутера. Вмикається в розетку. Може розміщуватись, наприклад, на другому поверсі, або в іншому крилі. Є індикатор з трьома режимами, який показує якість сигналу. Має антени з двома частотами, включно з 5 GHz та підтримує технологію Reyee Mesh.

 

WiFi роутер RG-EG105GW(T)

 

Роутер бізнес-рівня, який використовується для створення мережі в багатолюдних місцях. Наприклад, підходить для готелів, ресторанів, офісних приміщень, навчальних закладів, і не тільки. На відміну від домашніх моделей, цей пристрій підтримує одночасне підключення до 110 користувачів Wi-Fi. Пропускна здатність при цьому досягає 1267 Mbps. Присутня можливість хмарного керування з web-інтерфейсу хмарного сервісу Ruijie Cloud або мобильного додатку. Стильний корпус зручно розміщується на столі, або монтується на стіну. За допомогою кнопки Reyee Mesh на корпусі, можливо побудувати Mesh мережу в один клік.

 

Нова серія роутерів RG-EG300GH-E Series

 

Це ціла серія маршрутизаторів, призначених для офісного використання. Вони підтримують налаштування через хмарний сервіс з моніторингом трафіку, мають вбудований VPN та дають можливість підключити до 4 провайдерів. Пропускна спроможність знаходиться на рівні 1500 Mbps. Маршрутизатор з’єднується з модемом або інтернет-кабелем напряму, а потім підключається безпосередньо до внутрішніх пристроїв. RG-EG300GH-E дає змогу створити внутрішню офісну мережу, яка в цілому підтримує до 300 користувачів одночасно. Цього зазвичай достатньо навіть для великих компаній.

 

Нова модель Wi-Fi мосту RG-EST350 V2

 

Сучасний Wi-Fi міст, призначений для передачі даних на велику відстань. Може використовуватись, наприклад, для дистанційного отримання зображень з камер відеоспостереження в реальному часі. Відстань, на яку передається сигнал мостами, досягає 5 кілометрів. При цьому підтримується підключення до 20 камер, а на 3км — до 45. Компактні модулі зазвичай розміщуються на вулиці. RG-EST350 V2 має достатній рівень захисту від опадів та інших впливів. Продається комплектом, що складається із 2-х точок доступу, які попередньо налаштовані виробником, щоб процес запуску займав ще меньше часу.

 

Окремо хочеться нагадати, що починаючи з версії 5.9.9 додатку Ruijie Cloud в налаштуваннях є можливість обрати Українську мову.

 

Кожен з описаних пристроїв уже доступний для замовлення в VIATEC. Для цього вам потрібно зв’язатись з вашим менеджером або оформити на сайті.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння