UA

Новинка VIATEC: Потужні павербанки Xiaomi 3-го покоління!

🗓️ 27-01-2023
👁️ 1077

 

VIATEC завжди піклується про своїх клієнтів та постійно розширює асортимент продукції. Саме тому сучасні моделі потужних павербанків Xiaomi 3-го покоління уже на складі VIATEC та доступні до замовлення. Ця серія павербенків відрізняється багатоступінчастим захистом, великою потужністю заряду, універсальністю та одночасною роботою з кількома пристроями.

 

Серія включає компактні білі Xiaomi Mi Power Bank 3 на 20000 mAh, Xiaomi Mi Power Bank 3 на 30000 mAh та класичний Xiaomi Redmi Power Bank на 20000 mAh у чорному кольорі.

 


 

Потужність та швидкість заряджання

 

Павербанки Xiaomi використовують технологію швидкого заряджання. Час повної зарядки акумуляторного пристрою займає 7,5 годин. Смартфони від павербанку поповнюють свій заряд вдвічі швидше, ніж від власного блоку живлення. При цьому одного циклу павербанку вистачає на кілька повних зарядок смартфону.

 

Порти та одночасне підключення

 

Завдяки кільком USB-портам, заряджати можна до трьох пристроїв одночасно. Є два вихідних USB, вхідний Micro-USB для заряджання павербанку, а також інтерфейс USB-C, який може використовуватись в обох режимах.

 

Мала потужність для малих гаджетів

 

Окрім фототехніки, планшетів, смартфонів і ноутбуків, які можна заряджати з більшою потужністю, Xiaomi Mi Power Bank можуть працювати з малими гаджетами. Наприклад, зі смарт-годинниками, фітнес-браслетами та навушниками, тощо. Для більшої безпечності, достатньо двічі натиснути на кнопку живлення, щоб увімкнути режим малої потужності, що відповідає техніці такого типу. Також від павербанків можуть працювати невеликі USB-пристрої, включно з ліхтариками, гірляндами, світлодіодами, вентиляторами та подібним обладнанням.

 

Фірмовий дизайн та стійкість корпусу

 

Xiaomi завжди приділяє увагу естетиці своєї продукції. Фірмові павербанки теж отримали привабливий дизайн. Акуратні та компактні блоки, що мають мінімалістичний стиль без зайвого перенавантаження та малюнків. Покриття корпусу стійке до подряпин чи пошкоджень іншого характеру. Навіть через роки активного використання, вони виглядають як нові.

 

9 ступенів захисту

 

Виробник розробив цілу систему технічного захисту від перепадів напруги, замикання, перегріву, неправильного підключення, надмірного заряду чи збільшення струму. Завдяки цьому, кожен повербанк Xiaomi демонструє стабільну роботу. Можна не турбуватись про безпеку зовнішнього джерела живлення та обладнання, яке до нього підключається.

 

Замовити павербанки Xiaomi 3-ї серії можна за посиланням, або звернутися до вашого менеджера.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння