UA

Стратегічне партнерство у галузі безпеки

🗓️ 16-05-2023
👁️ 867

 

У квітні 2023 року наша компанія уклала стратегічну угоду з Integrated Technical Vision Ltd., що має понад 30-річний досвід у виробництві систем управління та контролю доступу. Наше партнерство націлене на просування українських технологій та рішень в галузі безпеки на локальному та міжнародних ринках.

 

Продукція Integrated Technical Vision Ltd. виготовляється під брендом U-PROX та відома своєю якістю і надійністю, що підтверджується відповідністю міжнародному стандарту ISO 9001:2015. При виробництві охоронних систем компанія застосовує сучасні технології та використовує лише високоякісні матеріали і складові.

 

Партнерство двох потужних компаній має велике значення для галузі безпеки в Україні. Наш тандем обіцяє плідні результати співпраці від виробника інноваційних рішень та дистриб'ютора передового обладнання для впровадження систем безпеки національного масштабу.

 

Ми прагнемо досягти спільних цілей та забезпечити максимальну користь нашим клієнтам і партнерам. Ми віримо, що наша співпраця допоможе забезпечити безпечне майбутнє нашої країни та підвищити рівень захисту людей.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння