UA

Монокуляри AGM Global Vision: технології та особливості

🗓️ 18-05-2023
👁️ 777

 

Тепловізійні монокуляри AGM використовують новітню технологію на основі тонкоплівкового матеріалу з оксиду ванадію з високим коефіцієнтом теплопередачі (TCR). Це значно покращує чутливість і дає змогу виявляти найменші температурні відмінності природних і антропогенних об'єктів, що дозволяє спостерігати за ними на значній відстані, в повній темряві та складних погодних умовах.

 

 

Тепловізійні монокуляри AGM мають:

 

⦁ Власні алгоритми обробки зображення

⦁ Алгоритми захисту від яскравого світла

⦁ Удосконалені матеріали для лінз та ергономічну міцну конструкцію

⦁ Можливості цифрового відеозапису та фотозйомки

⦁ Можливість використання зовнішнього джерела живлення

⦁ Інтеграцію зі смарт-пристроями для iOS та Android

 

Головна особливість всіх тепловізійних продуктів - вони не потребують незалежних джерел світла на відміну від технології нічного бачення. Це дозволяє бачити у повній темряві, крізь дим і в умовах низького контрасту. Бренд пропонує широкий спектр перевірених тепловізійних монокулярів для застосування як у громадському, так і у воєнному секторі.

 

Що таке тепловізійний монокуляр?

 

Монокуляр можна класифікувати оптичною трубою, яка відрізняється від великих оптичних приладів компактними розмірами, зберігаючи всі їхні ключові переваги.

 

Сконструйований на єдиній оптичній трубці, монокуляр має певні обмеження. Це не телескоп, який призначений для спостережень на дуже великій відстані, та не бінокль, який розрахований на обидва ока та забезпечує глибше занурення в зону спостереження.

 

Теплові монокуляри AGM використовують новітню технологію інфрачервоної візуалізації для виявлення навіть найтонших температурних відмінностей не залежно від освітлення, часу доби, камуфляжу об'єкта або погодних умов.

 

 

За якість зображення відповідають роздільна здатність та температурна чутливість (NETD). Роздільна здатність підвищує чіткість зображення, а NETD підвищує контрастність об’єктів з різною температурою. Параметри NETD у новітніх матрицях AGM становлять ≤20мК, що на 20% ніж у подібних моделей інших виробників. Завдяки цьому отримуємо надзвичайно контрастну картинку. Об’єктиви монокулярів AGM мають найбільшу світлосилу F 0,9 що є революційним на ринку тепловізійної техніки!

 

Що впливає на дальність виявлення?

 

Для виявлення цілі приладу необхідно задетектувати більше 3,6 пікселів зображення в одному скупченні. З усіх характеристик будь якого тепловізору на дальність виявлення цілі впливають тільки дві:

 

⦁ Фокусна відстань об’єктиву – 6,2; 10; 15; 19; 25; 35; 50мм

⦁ Інтервал між пікселями – 17; 12мкм

 

Фокусна відстань – впливає на відстань виявлення об'єктів і кут огляду. При зростанні фокусної відстані кут огляду зменшується, а відстань для виявлення об'єктів, навпаки, збільшується Інтервал між пікселями – впливає на щільність. Тобто, чим менший інтервал між пікселями, тим вони щільніше розташовуються у зображенні, що дозволяє зменшити розмір цілі виявлення.

 

Гарантія AGM: чому тактичні експерти обирають нашу продукцію

 

Тепловізори AGM - це складне та надійне обладнання, яке вимагає дуже ретельної та професійної збірки. Виробник AGM не тільки збирає власні пристрої, а й розробляє інновації, які оперативно впроваджуються в оптичні прилади. Численні успішні контракти з військовим сектором США служать найкращою гарантією і оцінкою якості та надійності продукції.

 

Всі тепловізійні монокуляри AGM водонепроникні та спроектовані з урахуванням довговічності, атмосферостійкості та адаптивності. Користувачі тепловізорів можуть бути впевнені у використанні високоякісних, економічно ефективних та невибагливих приладів.

 

Сфера застосування тепловізору.

 

Сьогодні багато виробників тепловізійного обладнання пропонують прилади для самих різних потреб: від військових і мисливських тепловізійних систем до інфрачервоних тепловізійних камер для медицини і будівництва.

 

Значимість застосування у військовій сфері нам всім добре відома. Ми всі неодноразово «донатили» на такі пристрої для ЗСУ. Наші захисники повинні бачити свого ворога, незалежно від погодних умов та часу доби для найшвидшої перемоги!

 

 

Види тепловізійних монокулярів.

 

Розрізняють два основних типи пристроїв - тепловізійні приціли та монокуляри. У приладів набагато більше спільного, ніж відмінного.  Тепловізійні приціли - це специфічні монокуляри, призначені для прицільної стрільби. Їх також можна використовувати як монокуляр для спостереження, але конструктивні особливості прицілів не дають таку зручність використання. Тепловізійні приціли служать декільком цілям: їх можна використовувати спільно зі звичайним оптичним прицілом для ідентифікації цілей або як самостійний інструмент спостереження. Монокуляри призначені для перенесення в руці та не містять прицільної сітки. Дуже зручно і практично мати невеликий і ергономічний прилад, який поміщається в кишені для оперативного застосування. Міцність прицілів AGM уже не одноразово була доведена в реальних боях!

 

 

Як вибрати і купити тепловізійний монокуляр?

 

Кожен прилад має свої технічні характеристики та призначення, на які потрібно звертати увагу, та підбирати пристрій який задовольнить усі вимоги користувача і стане надійним помічником на довгий час. Просимо вас купувати тепловізійні монокуляри та приціли лише в офіційних дистриб’юторів та імпортерів. Закликаємо не орієнтуватися на оголошення про продаж тепловізійної оптики в мережі. Технологія виготовлення монокулярів та прицілів надзвичайно трудомістка, тому пристрої вимагають відповідного догляду. Придбання вживаного пристрою – це гра в лотерею, де шанси на програш набагато вищі, ніж заощадженні кошти. Особливо в умовах сьогодення. Невідомо наскільки дбайливо попередній власник ставився до крихкого пристрою та які дефекти могли з'явитися всередині за роки використання.

 

Підтримка тепловізійних монокулярів

 

Будь-який оптичний прилад - це витвір інженерного мистецтва, створений справжніми професіоналами своєї справи, тобто розбирати пристрій самостійно не варто. Залиште це професіоналам сервісного обслуговування.

 

Ми, як офіційний дистриб’ютор компанії AGM в Україні надаємо офіційну гарантію та сервісне обслуговування на всю представлену продукцію. Для наших захисників та захисниць обслуговування першочергове!

 

З переліком представленого обладнання AGM можна ознайомитися на нашому сайті ТУТ

 

У нас діють спеціальні умови придбання для ЗСУ, ТРО, благодійних фондів та волонтерів.

 

Нагадуємо, що крім оптики ви можете замовити екіпірування для наших захисників та захисниць.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння