UA

Прорив у нічному спостереженні! Потужні PTZ камери Hikvision на базі технології DarkFighter!

🗓️ 26-05-2023
👁️ 1237

Компанія Hikvision, впроваджуючи власні передові технології в обладнання відеонагляду, впевнено утримує лідируючі позиції серед визнаних виробників галузі безпеки.

 

Бренд продовжує вражати нас своїми новітніми розробками, включаючи PTZ камери моделей DS-2DE5225W-AE(T5) та DS-2DE5232W-AE(T5).

 

Дані відеокамери базуються на передовій технології DarkFighter, що робить їх незамінними для гарантій безпеки в умовах недостатнього освітлення.

 

Обидві моделі представляють собою технологічний витвір і забезпечують відмінну продуктивність незалежно від зовнішніх умов. Вони відповідають високим стандартам Hikvision і включають ряд унікальних характеристик, як високу чутливість до світла та передові технології охолодження.

 

У даній статті ми детально розглянемо особливості двох топових моделей PTZ камер від Hikvision, визначимо їх ключові властивості та переваги.

 

Основні параметри

 

• 1/2.8" CMOS з прогресивною розгорткою

• Висока світлочутливість 0,005 люкс

• Висока якість зображення з роздільною здатністю 2 МП

• Відмінна робота в умовах низької освітленості завдяки технології DarkFighter

• 25 та 32 -кратний оптичний і 16-кратний цифровий зум

• забезпечують зйомку крупним планом великих територій

• WDR, HLC, BLC, 3D DNR, антитуман

• Живлення 24 В змінного струму і PoE (802.3at)

• Ефективна технологія стиснення H.265+/H.265

• Водо- та пилонепроникність (IP66) і вандалостійкість (IK10)

 

Технологія DarkFighter

 

Darkfighter - технологія, розроблена компанією Hikvision. IP відеокамери на базі цієї технології здатні забезпечувати чіткі зображення у кольорі вночі, на відміну від монохромної картинки традиційних відеокамер. Камери Darkfighter не потребують встановлення додаткових джерел освітлення, надають високоякісні кольорові зображення з високою роздільною здатністю навіть тоді, коли звичайні кольорові відеокамери фіксують повну темряву. Такі можливості камери мають завдяки цілому комплексу технологій.

 

Ключові особливості технології

 

Для поліпшення якості зображення в умовах низької освітленості використовуються різні методи - поліпшення об'єктива, повільний затвор, збільшення посилення та інші.

 

1. Darkfighter сенсор нічного бачення

 

Світлочутливий сенсор (матриця) - ядро відеокамери. Від його характеристик безпосередньо залежить якість зображення. Технологія DarkFighter використовує особливі сенсори, що забезпечують кращу світлочутливість, високе відношення «сигнал / шум» і розширений динамічний діапазон.

 

Площа одного пікселя в них майже у два рази більша, ніж у звичайних сенсорах.

 

Відтак, таке значне збільшення кількості проходження світла стало важливим фактором для покращення продуктивності в умовах слабкого освітлення.

 

Також, в конструкції сенсорів DarkFighter змінений порядок світлочутливого і металевого шарів - світлочутливий шар переміщений наверх для зменшення відбиття світла, щоб збільшити його використання. Завдяки такому прийому, яскравість покращена на 30%. Hikvision називає цей тип сенсора «сенсор заднього підсвічування».

 

 

2. Darkeye об'єктив.

 

Об'єктив Darkeye характеризується високою світлочутливістю та просунутою оптикою, встановлює нові стандарти для зйомки в умовах слабкого освітлення, гарантуючи кристально чисті зображення незалежно від умов зовнішнього середовища.

 

Для об'єктиву Darkeye характерні:

 

- Асферична лінза. Стандартний об'єктив відеокамери зазвичай складається з декількох сферичних лінз, які своєю формою можуть викликати аберації, тобто спотворення зображення. У камерах Darkfighter із Darkeye об'єктивами застосовуються асферичні лінзи, які значно зменшують такі спотворення.

 

- Багатошарове антивідблискове покриття. Дана технологія дозволяє максимально збільшити світло пропускання лінзи й обмежити коефіцієнт відбиття світла до рівня менше 0,5%.

 

- Ультра-велика апертура. Апертура - ключовий фактор, який впливає на яскравість зображення. Чим більше апертура, тим більше світла досягає до сенсора протягом певного часу. Об'єктиви Darkeye використовують збільшену діафрагму та здатні забезпечити більш яскраве та деталізоване зображення з меншим шумом.

 

- Постійно велика апертура. Діафрагма звичайного варіофокального об'єктива при збільшенні фокусної відстані зменшується. Об'єктив Darkeye з постійною діафрагмою зберігає значення діафрагми навіть при регулюванні фокусної відстані. Таким чином, зображення продовжує залишатися яскравим, при зміні фокусної відстані.

 

 

3. Апаратне шумозаглушення

 

Крім програмного шумозаглушення, Hikvision реалізує технологію повночастотного заглушення, тобто використовує апаратний метод зниження шуму.

 

4. Антитуман

 

Для забезпечення чіткості зображення, обов'язково вживати заходи запобігання запотіванню об'єктива. У камерах Darkfighter застосовується метод анти-запотівання, який використовує багатошарове водовідштовхувальне покриття.

 

5. Теплопровідність і розсіювання несиліконового масла

 

Температура сенсора дуже впливає на якість зображення. Коли сенсор розігрівається, шум на зображенні збільшується, що призводить до погіршення якості зображення. Щоб запобігти цьому, камери DarkFighter використовують матеріал з високими теплопровідними властивостями та ультранизьким опором, без силіконового масла, який може ефективно абсорбувати тепло, активно охолоджуючи гарячі зони сенсора і передаючи тепло до металевої пластини.

 

6. Застосування PTZ камер.

 

Камери PTZ мають широкий спектр застосування для цивільного використання і не тільки.

 

Вони незамінні для проведення безпекових операцій, де велике значення має збереження конфіденційності та непомітності, щоб забезпечити успішність місій.

 

У цьому контексті камери PTZ займають особливе місце, пропонуючи унікальну комбінацію можливостей та анонімності:

 

1. Завдяки можливості панорамного повороту, нахилу та зуму, камери забезпечують операторам зручну та точну можливість відстеження об'єктів в режимі реального часу.

2. Відсутність ІЧ (інфрачервона) підсвітки забезпечують конфіденційність та непомітність під час розвідувальних операцій. У порівнянні з іншими видами відеокамер, камери PTZ можуть непомітно слідкувати за об'єктами, уникаючи витоку інформації про свою присутність.

3. Дані камери легко встановлюються на різних носіях, включаючи броньовані автомобілі, башти, вертольоти та БПЛА. Їх гнучкість та адаптивність дозволяють операторам легко налаштовувати положення та кут огляду, що забезпечує ефективність та точність спостереження в різних ситуаціях.

4. Камери PTZ здатні інтегруватись з іншими сучасними технологіями: системи відеоаналітики, штучний інтелект, автоматизовані системи контролю, тощо. Тобто є можливість автоматично виявляти підозрілі об'єкти, використовувати алгоритми для визначення маршрутів і динамічно слідкувати за потенційно небезпечними зонами, збільшуючи ефективність місій.

 

Замовити можна за прямими посиланнями або звернувшись до вашого персонального менеджера.

 

Нагадуємо, для захисників у нас діють спеціальні умови придбання.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння