UA

AGM Global Vision: переваги та можливості монокулярів нічного бачення

🗓️ 21-06-2023
👁️ 916

Можливість бачити ціль в повній темряві – це безумовна перевага. Прибори нічного бачення (ПНБ) створювались саме з військовою метою. Вперше, подібними системами користувались солдати США на Близькому Сході. Згодом, нічне бачення з’явилось у рятувальників, на великій повітряній техніці, на дронах, та навіть на камерах відеоспостереження. З початком повномасштабної війни в Україні, актуальність подібного обладнання різко зросла. Їх використовують не тільки військові для спостереження та організації таємних операцій, а також медики під час надання екстреної допомоги нашим захисникам.

 

Кращими у галузі виробництва ПНБ вважаються AGM Global Vision, створення яких пов’язане з використанням найсучасніших інновацій та перевірених принципів. Це інфрачервона оптика надзвичайної якості, у міцному та легкому корпусі з авіаційного алюмінію.

 

Один з найбільш популярних типів приборів нічного бачення - компактні монокуляри.

 

Особливості монокулярів нічного бачення

 

На відміну від об’ємних окулярів на шоломі, компактний монокуляр дозволяє дивитися в оптику лише одним оком. Це набагато зручніше та безпечніше під час спостереження. Габарити пристрою дозволяють переносити його у кишені. Монокуляр ПНБ має просту та дуже ефективну конструкцію. Цифровий перетворювач базується на чутливих датчиках, які фіксують і підсилюють світло в декілька тисяч разів, передаючи його в реальному часі як цифровий сигнал.

 

Оператор ПНБ усе бачить в хорошій якості в умовах, коли звичайний зір не дозволяє нічого розгледити, окрім темряви. Технологія інфрачервоного підсилення, дозволяє розпізнавати навіть найменші випромінювання світла, створюючи повноцінну та насичену картинку.

 

Технологія NV та її унікальний алгоритм

 

Однак, багатьом не відомо про деталі реалізації нічного бачення у приборах.

 

Принцип роботи ПНБ ґрунтується на інфрачервоних технологіях. Вони базуються на використанні електронно-оптичних перетворювачів, що є вакуумними фотоелектронними приладами. Ці прилади здатні перетворювати невидимі для людського ока зображення (у ближньому інфрачервоному, ультрафіолетовому або рентгенівському спектрі) на видимі або посилювати яскравість вже видимих зображень.

 

 

Більшість ПНБ на виході мають зображення із фільтром зеленого кольору. Це має пояснення. Якщо більш детально розглядати цей процес, можна розділити його на ряд етапів. Спочатку зображення потрапляє на первинну оптику, але на цьому етапі воно ще темне, як у звичайному біноклі.

 

Потім настає етап обробки у фотокатодній трубці, де фотони ззовні проходять через спеціальні лінзи та перетворюються на електрони, які набувають форми електричної енергії.

 

На наступному етапі, створені електрони потрапляють під вплив хімічних та електричних процесів, що розмножують електрони, покращуючи якість та чіткість зображення. Останнім етапом є проходження електронів через люмінофорний екран, де вони знову перетворюються на фотони, які бачить оператор ПНБ.

 

Функції та переваги AGM Global Vision

 

Прилади нічного бачення від американського виробника AGM Global Vision мають багато унікальних можливостей, у тому числі:

 

• високоякісний та надійний корпус з авіаційного алюмінієвого сплаву;

• додатковий захист на рівні IP65;

• кріплення на голові або ручне використання на вибір;

• наявність подвійних рейок для зручного монтажу на зброю чи шолом;

• фільтр яскравого світла для кращої якості зображення;

• максимальна компактність;

• можливість одночасного використання з відеокамерами;

• зрозуміле та ергономічне керування, швидке налаштування.

 

Перевага, яку варто виділити окремо - це повна автономність пристроїв. Завдяки надзвичайно малому енергоспоживанню прилад не потребує підключення зовнішніх джерел живлення (1єї батарейки вистачає на 40г безперервної роботи), що значно покращує мобільність.

 

Придбання AGM Global Vision за кращими умовами

 

На нашому сайті можна замовити різноманітні монокуляри нічного бачення за найкращими на ринку цінами. На кожен прилад є офіційна гарантія та сервісне обслуговування.

 

Додаткові знижки розповсюджуються для представників ЗСУ, ТРО, волонтерських та благодійних організацій та фондів.

 

У нашому асортиментному портфелі також представлені інші елементи військового екіпірування, доступні для замовлення на потреби українських захисників та захисниць.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння