UA

Автономне відеоспостереження: універсальне рішення від Hikvision

🗓️ 28-06-2023
👁️ 1265

На сьогоднішній день багато об'єктів не мають необхідної інфраструктури для встановлення традиційної системи відеоспостереження. Головною проблемою є відсутність електропостачання та покриття інтернет. Однак бренд Hikvision розробив інноваційний комплекс, який працює в автономному режимі.

 

 

Автономна відеокамера DS-2XS2T47G1-LDH/4G/C18S40 EU (4мм) та її можливості

 

 

Відеокамера DS-2XS2T47G1-LDH/4G/C18S40 EU (4мм) з кронштейном, підтримкою 4G, сонячною панеллю та додатковою батареєю, має перевагу в вигляді незалежного модуля спостереження. Система успішно працює за умов відсутності електромережі, а для зв’язку з центром спостереження, використовує мобільний інтернет.

 

Роздільна здатність зображення досягає 2560x1440 (4Мп). Камера оснащена вбудованими 64Гб пам’яті та додатковим слотом під карту пам’яті до 256Гб. Пристрій підтримує трансляцію в звичайних браузерах, а також через додаток для перегляду та налаштувань.

 

Наявність мікрофону та додаткового LED-підсвічування розширяє стандартні можливості, а батарея дозволяє працювати вночі або під час дощу. Технологія ColorVu передбачає кольорову картинку за будь-яких погодних умов та вночі. Враховуючи специфіку, є захист від пошкоджень на рівні IP67. Корпус металевий.

 

Область використання комплексу

 

Інженери з Hikvision створили цю модель спеціально для віддалених районів та спеціальних об’єктів, розташування яких не дозволяє повною мірою користуватись класичними системами безпеки.

 

Наприклад — обласні автодороги, фермерські угіддя, загородні комплекси, вишки та об’єкти критичної інфраструктури та інші віддаленні місцевості. Камера DS-2XS2T47G1-LDH/4G/C18S40 EU (4мм) - надійне рішення для польових умов, де є регулярні перебої з електропостачанням та інтернет-мережею.

 

Потужність сонячної панелі складає 40 W – цього достатньо для роботи камери та одночасного швидкого заряду батареї, щоб забезпечити безперебійну цілодобову роботу. Камера має три режими роботи:

 

1) Режим постійного запису (час автономної роботи в похмурі/дощові дні 2.5 дні)

2) Режим активного реагування (час автономної роботи в похмурі/дощові дні 4.5 дні)

3) Режим очікування (час автономної роботи в похмурі/дощові дні 24 дні)

 

Додаткове встановлення мостів

 

Замість дротового інтернету в комплекті DS-2XS2T47G1-LDH/4G/C18S40 EU (4мм) використовується 4G-мережа мобільного зв’язку, покриття якої є на більшості території України.

 

Однак існують віддалені районі, де навіть такий зв’язок не працює повною мірою. Навіть у такому випадку є рішення. Відеокомплекс можна доповнити спеціальними мостами, що створюють передачу сигналу на багатокілометрову відстань, а для живлення цих мостів у комплексі передбачений окремий роз’єм.

 

Подібне поєднання дозволяє обладнати відеоспостереженням будь-які об’єкти, навіть у дуже складних умовах відсутності мережі та електропостачання.

 

Придбати готове рішення можна за посиланням на нашому сайті або звернувшись до вашого персонального менеджера.

 

Ми пропонуємо найкращу на ринку вартість, зручні умови доставки, офіційну гарантію та можливість поповнити комплект на сайті необхідним додатковим обладнанням.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння