UA

AGM підтримує Україну та наших захисників

🗓️ 08-08-2023
👁️ 811

 

Наш міжнародний партнер AGM Global Vision, провідний виробник тепловізорів та приладів нічного бачення, продовжує свою непохитну підтримку України. Продукція AGM уже стала життєво важливим активом в руках українських захисників.

 

Політика компанії

 

AGM твердо вірить у цінність людського життя та здатність захищати свій будинок і сім'ю від зовнішніх загарбників. Компанія зосереджена на фундаментальних засадах захисту суверенітету та прав громадян на захист своєї Батьківщини.

 

 

Високоякісні продукти, розроблені для захисту

 

AGM - виробник досконалих та доступних оптичних приладів. Асортимент включає прилади нічного бачення, тепловізори, тепловізійні приціли та кріплення до них. Лінійка продуктів оснащує захисників передовими технологіями для роботи в умовах слабкого освітлення.

 

Продукція AGM надає покращене бачення вночі, дозволяючи орієнтуватися на складній місцевості, виявляти потенційні загрози та контролювати ситуацію. Використовуючи монокуляри та біноклі нічного бачення, захисники отримують чіткість і точність навіть у найтемніші ночі. Прилади забезпечують теплові можливості протягом дня та ночі.

 

Незламна підтримка AGM Global Vision

 

Продукція компанії створена з увагою до деталей, забезпечуючи надійність та високий строк експлуатації у складних умовах. AGM Global Vision продовжуватиме робити все можливе, щоб постачати найкращі оптичні прилади та для нічного бачення допоки це буде потрібно.

 

Відданість AGM підтримці оборонних зусиль України, відображає цінності компанії. Разом з надійними партнерами ми вистоїмо та переможемо.

 

Нагадуємо, для ЗСУ, волонтерів, благодійних фондів у нас завжди діють спеціальні умови на придбання тепловізорів, прицілів та біноклів нічного бачення AGM.

 

Ми, як офіційний дистриб’ютор компанії AGM в Україні, надаємо офіційну гарантію та сервісне обслуговування на всю представлену продукцію. Для наших захисників та захисниць обслуговування першочергове!

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння