UA

Рішення для складу на базі мережевого обладнання компанії Ruijie Networks

🗓️ 11-08-2023
👁️ 1397

Чи можливо забезпечити високоякісне WiFi-покриття на великому комерційному або виробничому об'єкті, створити легку у налаштуванні та управлінні систему, і це все без надмірних витрат? Відповідь – так, це можливо завдяки мережевому обладнанню Ruijie!

 

Нещодавно перед нами постало завдання в організації надійної мережевої системи на складському приміщенні.

Раніше на об'єкті вже була побудована система доступу WiFi на обладнанні іншого виробника, але при впровадженні терміналів ТСД виникла проблема якісного покриття та перемикання клієнтів ТСД у межах наявної мережі WiFi.

Нашою головною метою став підбір якісного обладнання для створення безперебійного WiFi-покриття для ефективної роботи бездротових терміналів ТСД.

 

Ключові вимоги до системи були наступні:

- Можливість доступу співробітників до ресурсів мережі Інтернет за допомогою сучасних високошвидкісних бездротових технологій доступу у зоні дії бездротової мережі;

- Реалізація безшовного бездротового доступу за рахунок використання сучасних технологій та стандартів IEEE 802.11k/v/r;

- Організація системи з можливістю віддаленого керування та моніторингу;

- Оптимальна вартість реалізації та швидка окупність інвестицій в проєкт.

 

Запропоноване рішення включало заміну точок доступу та розширення наявної мережі за допомогою передових моделей від компанії Ruijie Networks.

   

   

Проєкт успішно реалізували без необхідності використання контролера та супутніх витрат.  Усі налаштування були виконані за допомогою мобільного телефону та додатку Ruijie Reyee. Для подальшого обслуговування мережі на об'єкті було вибрано безкоштовний хмарний сервіс Ruijie, що дозволяє проводити дистанційний моніторинг та управління.

 

Схематично рішення виглядає наступним чином:

 

 

Впровадження мережевого рішення на базі обладнання Ruijie Reyee дозволило досягнути поставлених цілей і забезпечити безперебійне WiFi-покриття для складського приміщення. Сучасні технології та стандарти, які використовуються у цьому рішенні, забезпечують стабільну роботу мережі та зручний доступ до мережевих ресурсів, а вартість впровадження залишається оптимальною..

Для замовлення консультації та розрахунку рішення для побудови мережевої системи, що відповідає вашим потребам, зверніться до вашого особистого менеджера.

Нехай ваша мережа завжди працює ефективно, а обладнання компанії Ruijie Networks стане надійним інструментом у досягненні цієї мети.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння