UA

DHI-XVR7116HE-4KL: потужний відеореєстратор у поєднанні з камерами 5МП CVI Dahua

🗓️ 23-08-2023
👁️ 768

 

У системах відеоспостереження значну роль відіграють реєстратори, які здійснюють обробку, аналітику та зберігання запису. Найпотужніші гібридні відеореєстратори сьогодення представлені в Україні 7xxx-ою серією від Dahua, передового бренду в галузі безпеки. Однією з особливо вражаючих моделей є DHI-XVR7116HE-4KL, яку ми хотіли б окремо виділити.

 

Можливості та переваги XVR7116HE

 

Гібридна Penta-brid модель має 16 аналогових каналів, та додатково 8 віртуальних, що використовуються для підключення IP-обладнання.

 

Обладнання відрізняється високою швидкодією, наявністю розумних алгоритмів, сумісністю з 4-ма аналоговими форматами (CVI\TVI\AHD\CVBS), стабільним декодуванням до 25 к/с та іншими перевагами, серед яких:

 

• Підтримка камер CVI в 4K з можливістю запису відеоматеріалів з усіх каналів до 7к\с;

• можливість розширення до 24 каналів, за рахунок переходу на IP;

• підтримка HDD до 8ТБ для архівування відео;

• автоматичне визначення типу підключених камер;

• детекція обличь або захист периметру з одного аналогового каналу;

• до 96 Мбіт/с вхідного потоку;

 

За характеристиками, це один з найпотужніших гібридних реєстраторів Dahua, що має широкий вбудований функціонал. Присутні аудіовходи, USB-порти, підтримка мобільних платформ, встановлення розкладу запису, запис по різних типах спрацювання (підтримується можливість одночасного запису по різних типах в межах одного каналу).

 

DHI-XVR7116HE-4KL та відеокамери 5МП CVI Dahua

 

Найкраще парне рішення з цим відеореєстратором — CVI-камери Dahua серії 1500, адже вони повністю сумісні. Камери використовують CVI-технологію, яка запатентована компанією Dahua.

 

Використовуючи даний формат підключення, можна досягти максимальної якості зображення та розкрити потенціал 5-мегапіксельних відеокамер.

 

Серія HDCVI налічує десятки моделей. Для підключення до DHI-XVR7116HE, можна обрати будь-яку, зокрема новинки Dual Light з функцією подвійного освітлення.

 

У парі з реєстратором DHI-XVR7116HE , камери серії 1500 можна записувати в повній роздільній здатності, тобто 5МП, в архів на максимальній кадровій швидкості 12к\с, і при цьому – виводити на екран повнокадрові 5МП в 25к\с. І це на всіх каналах!

 

CVI-камери Dahua серії 1500 - це високоякісна лінійка обладнання з високочутливими матрицями для якісного і контрастного відео та функціонування в звичайних та складних умовах, навіть при екстримально - низькому рівні світла. Кожна модель відрізняється деталізацією зображення, насиченістю. Є різні форм-фактори.

 

Як замовити?

 

Обладнання можна швидко замовити перейшовши за активними посиланнями, або звернувшись до вашого персонального менеджера.

 

Нагадуємо, ми надаємо офіційну гарантію, спеціальні умови для корпоративного замовлення, технічну підтримку та гарантійне обслуговування, можливість ремонту та повернення.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння