UA

Нові потужні тепловізори Dahua PFI-R435 уже доступні для замовлення

🗓️ 12-09-2023
👁️ 1240

Потужна новинка серед тепловізійних монокулярів Dahua – модель PFI-R435, яка відрізняється великою дальністю виявлення, автономністю, якістю зображення і надійністю уже на нашому складі та готова до відвантажень.

 

Характеристики та переваги монокулярів R-серії

 

Модель R435 відноситься до серії, старшої за наявну M-лінійку. У багатьох аспектах, монокуляри PFI-R435 переважають всі наявні серії тепловізорів Dahua. Однією з головних переваг даних пристроїв - дальність виявлення. Завдяки PFI-R435 є можливість побачити «об’єкт» за 1800 метрів.

 

В якості матриці використовується неохолоджуваний детектор на основі оксиду ванадію фокальної плоскості. Роздільна здатність у термальному режимі — 384x288. Система має спектральний діапазон 8-14 нм, розмір пікселя в 12 нм, та фокусну відстань у 35мм.

 

Окрім зазначених характеристик, тепловізійний монокуляр R435 має наступні властивості:

- можливість регуляції фокусу на екрані та лінзі;

- дистанційне керування через точку доступу Wi-Fi;

- наднизький рівень енергоспоживання та потужна батарея на 3200мАг;

- рівень захисту від вологи та пилу IP67;

- наявність вбудованої пам’яті обсягом 32ГБ;

- OLED-дисплей з роздільною здатністю 1440x1080;

- палітра на 6 кольорів з можливістю перемикання.

 

На одному заряді, тепловізор може працювати до 7,5 годин. Присутнє цифрове збільшення зображення до 8x. У корпусі є інтерфейс Type-C. Присутній Hot Track. Показник NETD перебуває на рівні <30мК.

 

 Вага, міцність та зручний корпус 

 

За переліченими характеристиками можна зрозуміти, що це дуже потужний та ефективний пристрій. Додатковими його перевагами можна назвати мінімальну вагу, форму корпусу та можливість працювати у надскладних умовах.

Тепловізор важить менше 400 гр, що дозволяє зменшити додаткове навантаження в екіпіруванні. Під час виробництва використовуються надійні та якісні матеріали, включно з оптикою та кришкою.

Поверхня не лише не пропускає пісок, пил чи воду, а ще й дозволяє техніці витримувати екстремальні температури в робочому діапазоні від -30 до +50 °C.

 

Придбання монокулярів за оптимальними цінами

 

Тепловізійний пристрій Dahua PFI-R435 уже доступний для замовлення. Щоб його придбати, достатньо оформити замовлення на нашому сайті в особистому кабінеті або звернувшись до вашого персонального менеджера.

 

Важливо підкреслити! Нова лінійка монокулярів, не дивлячись на вражаючі можливості та потужність, має привабливу ціну, якщо порівнювати з аналогами інших серій. Це одне з найкращих рішень, яке можна назвати оптимальним.

 

Як додатковий бонус, до кожного монокуляра додається спеціальне кріплення, що дозволяє встановити тепловізор на лямку, інтерфейс MOLLE або на ремінь, забезпечивши максимально швидкий доступ і зручний спосіб перенесення.

 

Нагадуємо! Для захисників, благодійних фондів та волонтерів у нас діють спеціальні умови придбання. На все обладнання надається офіційна гарантія та сервісне обслуговування.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння