UA

Нова партія мережевого обладнання Ruijie доступна до замовлень!

🗓️ 20-09-2023
👁️ 802

 

Ми раді повідомити, що нова партія мережевого обладнання від відомого виробника Ruijie вже готова до відвантаження. З цим постачанням ми розширили асортимент бренду. 


До новинок мережевого обладнання увійшли:


Домашні роутери серії RG-M


Представляємо вам потужний домашній роутер Ruijie Reyee RG-M18 - це дводіапазонний гігабітний MESH маршрутизатор з підтримкою Wi-Fi 6, а також комплект із двох роутерів RG-M18(2PACK)  для ще більшого покриття та великої кількості користувачів. 
Ці роутери вражають не тільки своєю технікою, але і удосконаленим дизайном циліндричної форми. Домашні роутери серії RG-M18 працюють у двох діапазонах, причому швидкість на 5GHz може досягати аж 1,2 Гбіт/с.

 

PoE комутатори


Цього разу ми розширили дану категорію товару некерованими PoE комутаторами серії RG-ES1xxx  . Модельний ряд включає обладнання від 4 до 24 портів. Дана серія відзначається високою надійністю мережі, якісним дизайном та адаптацією до різних сценаріїв застосування.

 

Точки доступу 


В сегменті точок доступу з'явилися нові моделі: настінні, компактні, гігабітні пристрої з підтримкою Wi-Fi6, зокрема RG-RAP1260 та RG-RAP1261

Акцентуємо вашу увагу на моделі RG-RAP2266 – гігабітна, дводіапазонна, Wi-Fi 6 точка доступу в стильному круглому корпусі. Підтримує Reyee Mesh та 802.11 k/v/r та має потужний автономний портал через Ruijie Cloud.

Щоб придбати технологічні новинки, переходьте за активними посиланнями до каталогу товарів та оформіть замовлення у вашому особистому кабінеті. За консультацією можете звернутися до вашого персонального менеджера.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння