UA

Нове постачання інтелектуальних комутаторів Hikvision

🗓️ 12-10-2023
👁️ 994

Інтелектуальні комутатори Hikvision

 

Ми отримали нову партію довгоочікуваних інтелектуальних комутаторів від провідного виробника систем безпеки Hikvision.

 

Пристрої вже на складі та готові до замовлення та відвантаження.

 

Нове покоління інтелектуальних комутаторів

 

Hikvision випустила нове покоління інтелектуальних керованих комутаторів, які роблять управління системою безпеки ще більш зручним та надійним. Пристрої мають надійну архітектуру з захистом від перенапруги 6 кВ для портів PoE. Наш асортимент включає доступні комутатори зі швидкістю 100 Мбітс та потужні гігабітні девайси, призначені для проєктів малого та середнього бізнесу. Серед нових моделей інтелектуальних комутаторів можна виділити:

 


DS-3E1318P-EI DS-3E1326P-EI
 

 

 

  • Модель DS-3E1318P-EI – керований комутатор оснащений 16 портами PoE RJ45 зі швидкістю 100 Мбіт/с та двома гігабітними комбінованими портами. Усі порти відповідають стандартам IEEE 802.3ataf.
  • Модель DS-3E1326P-EI  – керований комутатор має 24 порти PoE RJ45 зі швидкістю 100 Мбіт/с та два гігабітних комбінованих порти. Усі порти відповідають стандартам IEEE 802.3ataf.

 

Головна особливість цих пристроїв полягає у їх здатності керувати структурою мережі, відправляти тривожні сповіщення про несправність мережі чи обладнання на платформу Hik-Partner Pro та проводити моніторинг стану мережі. При цьому комутатори дозволяють камері з підтримкою стандартів AF й AT працювати на відстані до 300 метрів у режимі розширення. Огляд цих моделей можна переглянути в нашому відео на YouTube:

 

 

До нового постачання також входять наступні моделі комутаторів:

 

 

Віддалене управління інтелектуальними комутаторами

 

Весь модельний ряд інтелектуальних комутаторів нового покоління у поєднанні з мобільним додатком Hik-Partner Pro дозволяє віддалено розгортати й налаштовувати системи безпеки з широкими можливостями експлуатації та обслуговування.

 

Віддалене керування допомагає заощадити час та зменшити транспортні витрати для інсталяторів. З Hik-Partner Pro ви зможете розширити та підвищити ефективність роботи, оскільки обслуговувати всі об’єкти можна лише за допомогою мобільного телефону з будь-якого місця в будь-який час, оперативно реагуючи на забезпечення стабільної роботи системи. Це може стати потужним інструментом для розширення бізнесу та закриття потреб клієнтів.

 

Для придбання інтелектуальних комутаторів нового покоління від Hikvision, перейдіть за активними посиланнями та оформіть замовлення у вашому особистому кабінеті, або зверніться до персонального менеджера.

 

Більше про платформу Hik-Partner Pro ви можете дізнатися за посиланням

 

Встановити додаток для iOS

Встановити додаток для Android

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння