UA

Приховані функції домашніх роутерів Ruijie Reyee, про які не знають 99% користувачів!

🗓️ 20-10-2023
👁️ 1014

Домашні роутери Ruijie Reyee

 

Маєте декілька домашніх роутерів на одній локації і кожен працює як незалежна мережа з окремими SSID? І тому ви змушені щоразу вручну перемикатися на потрібний SSID?

 

Така ситуація виникає, коли є нерозуміння двох різних режимів роботи у роутерах: режиму точки доступу та режиму маршрутизатора. У випадку, коли ви налаштовуєте кілька роутерів у одному приміщенні на окремі мережі, які належать до різних сегментів, кожна з цих мереж працюватиме незалежно одна від одної. І ось тоді виникає ситуація, через яку ви змушені здійснювати перемикання вручну, що є досить незручним та довгим процесом.

 

Отже, яке може бути вирішення даного питання?

 

Вам потрібно перемкнути усі маршрутизатори у режим АР як ретранслятор для модему. І саме це вам забезпечить, щоб усі роутери об’єднались в єдину мережу з уніфікованим SSID. Одразу зникне необхідність ручного перемикання.

 

Для звичайних маршрутизаторів цей процес може бути складним і довгим – потрібен доступ до серверної частини пристрою через веб-інтерфейс і налаштування комутатора вручну. А якщо це потрібно зробити для кількох пристроїв, то вам ці всі дії потрібно буде зробити з кожним девайсом окремо.

 

Але це все можна виконати набагато простіше!

 

Домашні роутери Ruijie мають зручні функції перемикання режимів роботи!



 

Ця опція дозволяє просканувати маршрутизатори, які знаходяться навколо вас і плавно перемкнути кожен у режим точки доступу. Це робиться автоматично і заощаджує ваш час. Іще один важливий момент – можливість створити проєкт у хмарі, що складатиметься з кількох маршрутизаторів, це забезпечить вам можливість віддаленого керування мережею. Додаток Ruijie Cloud дозволяє управляти пристроями в режимі реального часу.

 

Скажімо, у вас виникла ситуація, коли необхідно змінити пароль. Зі звичайними маршрутизаторами, вам зазвичай потрібно кожний пристрій налаштувати один за одним.

 

У той час, як із домашніми роутерами Ruijie ви можете легко змінити пароль у будь-який час! Для цього потрібно лише скористатися функцією [ Пароль ] у додатку Ruijie Cloud, ввести старий і новий паролі, і він зміниться на всіх пристроях у мережі!

 

Для придбання домашніх роутерів Ruijie Reyee, варто лише обрати необхідне обладнання з каталогу товарів та оформити замовлення в особистому кабінеті або звернутися до персонального менеджера.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння