UA

Новинка в сфері безпеки: термінал доступу зі сканером райдужної оболонки ока

🗓️ 30-10-2023
👁️ 822

Термінали доступу від Hikvision

 

Пам’ятаєте, як у фантастичних фільмах про високотехнологічне майбутнє, для отримання доступу до важливих об’єктів, персонажі сканували райдужну оболонку ока? Біометрічні технології невпинно розвиваються й суттєво підвищують зручність та безпеку в сфері контролю доступу.

 

Провідний виробник систем безпеки Hikvision вперше випустив термінал MinMoe DS-K1T981M, з яким розпізнавання за райдужною оболонкою ока стало реальністю. Довгоочікувана новинка вже з’явилася в нашому асортименті.

 

Наведемо декілька ключових переваг цієї серії терміналів:

 

  • Неймовірна точність
    За рівнем точності ідентифікації, технологія сканування райдужної оболонки ока суттєво переважає всі інші способи розпізнавання. Ані відбиток пальця, ані сканування обличчя, а тим більше коди доступу чи картки, не гарантують настільки ретельної перевірки. Технології розпізнавання райдужної оболонки може поступитись лише ідентифікація по ДНК, яка ще не використовується в галузі контролю доступу. Підмінити ідентифікатор, використати фото чи відео з обличчям людини, замість реальної радужки — неможливо. Обхід подібної системи виключений, оскільки алгоритми розпізнавання враховують навіть найменші особливості.

 

  • Стабільність ідентифікації
    Ми вже згадували, що райдужна оболонка ока є унікальною рисою людини і ніколи не повторюється. Не менш важливим є той факт, що вона залишається незмінною впродовж всього життя людини.

 

  • Вражаюча швидкість
    Подивившись на складність і точність системи, можна подумати, що на роботу подібного процесу розпізнання потрібно більше часу. Але, натомість, авторизація відбувається миттєво. Завдяки швидкісному процесору та іншим потужним компонентам, панель здатна повністю обробити запит, порівняти дані та здійснити авторизацію менше, ніж за одну секунду.

 

Презентація від Hikvision

 

 

Додаткові можливості терміналу

 

Модель DS-K1T981M — це компактний настінний термінал з 8-дюймовим дисплеєм, ширококутним 2-мегапіксельним датчиком і окремим об’єктивом на 5МП для розпізнавання райдужної оболонки.

 

Система безпеки працює на ОС Linux, підтримує підключення через Wi-Fi та має інтерфейси Wiegand, Ethernet, і не тільки. Вбудована пам’ять може зберігати величезну базу даних:

 

  • 150000 подій;
  • 50000 обличь;
  • 10000 карт доступу;
  • 10000 райдужок.

 

 

Окрім біометричних даних людини, можливе налаштування доступу за картами Mifare. Алгоритми відрізняються точністю в 99% та покращеною швидкодією (менше 1 секунди на авторизацію).

 

Також вбудований аудіозв’язок, можливість налаштування через інтернет, підключення до дверей. Технічні характеристики гарно доповнюються мінімалістичним дизайном і високим ступенем захисту.

 

Замовити термінал за вигідною ціною

 

Встановивши термінал DS-K1T981M на підприємство, в офіс або інший важливий об’єкт із підсиленою охороною, можна бути впевненим у надійному захисті приміщень, оскільки обійти біометричний сканер ока неможливо. Це особливо вдале рішення для комерційних і державних організацій, фінансових установ та інших важливих структур, де вкрай важливий додатковий контроль.

 

Замовити інноваційну новинку від провідного бренду Hikvision, можна в особистому кабінеті на нашому сайті за активними посиланнями або звернувшись до персонального менеджера.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння