UA

Потужні маршрутизатори вже на складі: довгоочікуване оновлення асортименту MikroTik

🗓️ 08-11-2023
👁️ 975

Маршрутизатори MikroTik

MikroTik - це мережеве обладнання, де надійність, потужність та якість об'єднуються для забезпечення стабільного та надійного з'єднання.

 

У нас чудова новина – ми розширили наш асортимент та поповнили його новими моделями, щоб надати вам ще більше можливостей вибору оптимального рішення для побудови мережі будь-якого рівня складності.

 

Маршрутизатори RB960PGS

 

Найбільш довгоочікувана модель проєктного рівня знову доступна для замовлення. В тому числі в форматі канальних продажів.

 

Це компактний, 5-портовий PoE-варіант, здатний впоратись з багатьма викликами. MikroTik RB960PGS має наступні характеристики:

 

  • вхідні Ethernet-порти різного формату, 10/100/1000 гігабіт/c;
  • вихідний SFP-порт;
  • наявність моніторингу температури та вольтажу;
  • процесор QCA9557 на 800 МГц;
  • робочий діапазон від -40°C до +70°C;
  • рівень споживання від 6 до 54 Вт;
  • операційна система RouterOS;
  • 128 Мб оперативної пам’яті;
  • підтримка живлення через PoE-in.

 

Модель є універсальним рішенням професійного типу, що може використовуватися у ролі PoE маршрутизатора з підключенням WAN через порт SFP за допомоги оптичного кабелю.

 

Розширення асортименту

 

Ми розширили основний асортимент наступними новими рішеннями від MikroTik:

 

Маршрутизатор CCR2116-12G-4S+ оснащений процесором Amazon Annapurna Labs Alpine з вражаючими показниками потужності, як і у молодшій моделі CCR2004. Наявні характеристики просто стирають будь-які обмеження.

 

В новому CCR2116 використовується 16-ядерна система з 2 ГГц. Але, ще більшою перевагою є вдосконалення процесів одноядерного формату, в яких можна помітити значне збільшення продуктивності від 15%.

 

Це інноваційний стандарт для серії CCR, з підтримкою апаратного розвантаження третього рівня. На корпусі є порти Gigabit Ethernet, а також 10G SPF+, які підключені до комутатора Marvell Aldrin повним дуплексом. Для управління використовується окремий гігабітний порт, напряму зв’язаний з ЦП.

 

Маршрутизатор L009UiGS-RM - це більше, ніж просто маршрутизатор. Зараз він в 4 рази швидший, ніж попередня модель RB2011, завдяки сучасному процесору ARM із підтримкою контейнерів. Крім того, має інноваційний корпус, який дозволяє монтувати до чотирьох маршрутизаторів в одному просторі 1U, що робить його надзвичайно ефективним.

 

За характеристиками, L009UiGS-RM оснащений потужним 800 МГц процесором, оперативною пам'яттю на 512 Мб, а також додатковим 128 Мб фізичного простору для зберігання даних. Також має вбудовану підтримку PoE та підтримку 2,5G SFP для ще більшої функціональності.

 

І як додатковий бонус - постачається разом з аксесуарами для монтажу в стійку 1U.

 

Маршрутизатор RB5009UG+S+IN - має 9 дротових портів і повнорозмірний USB 3.0. Сім портів є гігабітними Ethernet, ще один 2,5-гігабітний та окремо 10G SFP+ для більшої гнучкості в мережевому плануванні.

 

Усі порти підключені до потужного чіпа сімейства Marvell Amethyst, який забезпечує повнодуплексну лінію передачі даних зі швидкістю до 10 Гбіт/с. Все це під керуванням чотириядерного процесора Marvell Armada ARMv8 з тактовою частотою 1,4 ГГц.

 

Обидва CPU та мікросхема чіпа розташовані в нижній частині плати, що дозволяє корпусу діяти як масивний радіатор, щоб забезпечити ефективне охолодження і найвищу продуктивність.

 

Цей маршрутизатор - справжня сила в одній компактній упаковці.

 

Оцінивши оновлення асортименту, ви можете просто зараз перейти за активними посиланнями та оформити замовлення в особистому кабінеті на моделі, цікаві для вашого бізнесу.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння