UA

Нове постачання. SSD диски від Hikvision

🗓️ 28-11-2023
👁️ 1441

SSD диски від Hikvision

Відеоспостереження – популярне рішення у сучасному світі для підтримки безпеки як у приватних будинках, так і у громадських місцях.

 

Один з провідних виробників у цій галузі Hikvision, виходить за межі очікувань та пропонує високотехнологічні системи відеонагляду.

 

Обладнання Hikvision вирізняється не лише передовими технологіями, але і великим акцентом на вдосконалення користувацького досвіду. Кожен їхній продукт розробляється з урахуванням потреб споживача, забезпечуючи не тільки ефективний захист, а й простоту у використанні.

 

У системі відеонагляду одночасно важливими є запис і збереження інформації. Це має бути зручно та легко для користувачів. Тому Hikvision пропонує вам свої SSD диски, які підходять для екосистеми бренду.

 

SSD-V300 від Hikvision – покращений контролер SSD, що забезпечує надійність та стабільність роботи.

 

Модель SSD-V300 має об’єм пам’яті 1 ТБ. Максимальна швидкість читання файлів і програм до 565 Мбіт/с, а запису даних - до 520 Мбіт/с, що дозволяє користувачам досить швидко працювати з наявними файлами – переглядати, відкривати і копіювати.

 

SSD-V300 використовує передові технології 3D NAND, що забезпечує їхню максимальну ефективність, а також сприяє розвитку вищої продуктивності та стабільності.

 

Вони мають можливість зберігати відео з роздільною здатністю 4К. Підключення відбувається через високошвидкісний інтерфейс SATA 3.0, який підтримує передачу даних до 6 Гбіт/сек.

 

Модель повністю сумісна з реєстраторами Hikvision.

 

Варто зазначити, SSD-V300 від Hikvision стійкі до використання у екстремальних умовах, що є їх головною перевагою. Вони захищені від температурних коливань та впливу вібрацій, тому найкраще підходять для використання у системах відеоспостереження, де надійність є надважливим фактором.

 

Також, у нашому асортиментному портфелі доступні до замовлення портативні SSD-накопичувачі Hikvision на 120 Гб

 

Для більш детального ознайомлення з продуктами переходьте за активними посиланнями у статті. Здійснити замовлення можна в особистому кабінеті, або звернувшись до вашого менеджера.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння