UA

Dolynk Care – ефективний інструмент інсталятора

🗓️ 04-12-2023
👁️ 1056

Платформа Dolynk Care від Dahua

У кожного інсталятора настає цей момент, коли та кількість об'єктів, які він обслуговує, зростає до таких масштабів, що стає важко впоратися. Упорядковувати інформацію про кожен з об'єктів стає досить складно.

 

І починають траплятися різні історії. Наприклад, десь загубився файл Excel, який містив у собі перелік встановленого обладнання або був випадково видалений. Або ж кількість таких файлів досить велика, а зберігати їх на ПК не завжди хороша ідея, тому що комп’ютер у будь-який момент може вийти з ладу.

 

На допомогу приходять хмарні технології.

 

Dolynk Care – хмарний сервіс, який розробив бренд Dahua, тому що він піклується про своїх клієнтів. Це платформа, яка допомагає ефективно керувати усім вашим встановленим обладнанням.

 

Завдяки Dolynk Care ви зможете зменшити витрату часу на діагностику та вирішення проблем, які не потребують вашої присутності. У базовому пакеті реалізована можливість додати 256 пристроїв, що, як показує практика, задовольнить вимоги більшості інсталяторів.

 

Web-версія додатку дозволяє комфортно керувати всіма пристроями з одного комп’ютера. А мобільний додаток дозволить завжди залишатися в курсі несправностей на будь-якому об’єкті завдяки push-повідомленням.

 

Також набагато зручніше стає і процедура взяття на обслуговування нових об’єктів. Кінцевий клієнт у будь-який час може передати вам обладнання для діагностики без виїзду на локацію. Лише достатньо сканувати QR-код інсталятора.

 

Україна стала першим регіоном, який перейшов на Uniportal ID. І це дозволило використовувати один обліковий запис для різних застосунків – Dahua Parthner та Dolynk Care.

 

Тому нарешті можна позбутися одвічного питання: «А який Email я реєстрував?». І використовувати один обліковий запис, як для обміну подарунків, так і для зручного керування встановленим обладнанням.

 

Інтегрований список обладнання завжди допоможе перевірити, який функціонал буде доступний та версію ПЗ для коректної роботи. Розробники постійно працюють над покращенням платформи, тому вже очікується підтримка домофонії в наступних оновленнях.

 

Щоб зареєструватися інсталяторам необхідно перейти за посиланням та використати код – 4PJCVLGL

 

Для завантаження додатків скористайтеся наступними посиланнями:

DH Partner для Anroid

 

DH Partner для iOS

 

Dolynk Care для Anroid

 

Dolynk Care для iOS

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння