UA

Нові комплекти аналогової домофонії – вигідна безпека для вашого дому!

🗓️ 10-01-2024
👁️ 926

Комплекти аналогової домофонії

 

Якщо ви в пошуку якісної та надійної аналогової домофонії за привабливою ціною, варто звернути увагу на наші нові комплекти домофонії, що складаються з надійної панелі виклику Hikvision та сучасного і стильного відеодомофону Slinex.

 

Особливість цих комплектів полягає у простоті підключення та налаштування. Всі вони протестовані нашими технічними інженерами на повну сумісність, тому ви можете бути впевнені в роботі пристроїв належним чином. І головне - ціна комплектів значно привабливіша, ніж придбання цих пристроїв окремо.

 

Панель виклику Hikvision DS-KB2421-IM
Модель DS-KB2421-IM має антивандальний корпус виготовлений з нержавіючого цинкового сплаву та камеру, що передає зображення у кольорі з роздільною здатністю 720 x 576 до 25 к/с. Для виклику використовується механічна кнопка. Завдяки всебічному мікрофону та динаміку встановлюється голосовий зв'язок. Панель оснащена адаптивною ІЧ підсвіткою дальністю підсвічування до 2 метрів. Живлення пристрою здійснюється від внутрішнього монітору. DS-KB2421-IM можна монтувати зовні як накладний аксесуар. Від опадів захищає спеціальна металева накладка, яка входить до комплекту. До панелі підключається реле замка для його відчинення.

 

Комплект SM-07 white + DS-KB2421-IM
Складається з панелі виклику Hikvision DS-KB2421-IM та відеодомофону Slinex SM-07 Відеодомофон Slinex SM-07 оснащений 7-дюймовим кольоровим дисплеєм. Він сумісний майже з усіма аналоговими панелями виклику, які підтримують PAL/NTSC стандарти, а також з усіма аналоговими CCTV камерами відеоспостереження. Домофон має 16 поліфонічних мелодій, регулювання часу відкриття замку, регулювання гучності дзвінка та гучності співрозмовника.

 

Комплект SQ-04 white+DS-KB2421-IM
Складається з панелі виклику Hikvision DS-KB2421-IM та відеодомофону Slinex SQ-04 white. Відеодомофон Slinex SQ-04 - бюджетний компактний домофон зі стильним дизайном та кольоровим 4.3-дюймовим екраном. Модель має два відеоканали для підключення панелей виклику або додаткових камер. Вбудований блок живлення спрощує монтаж. Доступний у білому кольорі з сенсорним управлінням і підсвічуванням кнопок.

 

Комплект SQ-04 black+DS-KB2421-IM
Складається з панелі виклику Hikvision DS-KB2421-IM та відеодомофону Slinex SQ-04 black. Цей комплект має всі необхідні характеристики та володіє усіма можливостями попереднього. Однак його основна відмінність полягає в чорному кольорі, який гармонійно вписується у загальний стиль та відображає ключові цінності бренду – надання різноманіття дизайнів та кольорових рішень.

 

Комплекти аналогової домофонії - це якісне та доступне рішення для безпеки домівки, офісу та чи іншого вашого об’єкту.

 

Переходьте за активними посиланнями та замовляйте комплекти аналогової домофонії на сайті VIATEC в особистому кабінеті, або зв’язавшись з вашим менеджером.

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння