UA

VIATEC - ексклюзивний дистриб'ютор Slinex в Україні

🗓️ 23-01-2024
👁️ 912

Раді повідомити, в січні 2024 року ми стали офіційним ексклюзивним дистриб'ютором продукції Slinex в Україні.

 

Співпраця між VIATEC та Slinex ґрунтується на загальній місії формування нових стандартів у сфері безпеки України. Ми об’єдналися в бажанні забезпечити споживачів новітніми та комфортними у використанні системами безпеки.

 

З 2005 року бренд Slinex створює обладнання, яке допомогло компанії здобути репутацію інноватора у сфері домофонії. Широкий вибір функцій, сучасні дизайни та кольорові варіанти, які вже встигли визнати у світі, дозволяє клієнтам та кінцевим споживачам обрати домофон та панель виклику на довгі роки.

 

Відтепер розумні відеодомофони, панелі виклику та аксесуари Slinex доступні для замовлення без необхідності довгого очікування. Ми віддані ідеї зробити технології безпеки доступними всім, незалежно від місцезнаходження.

 

Досвідчені фахівці VIATEC та Slinex гарантують не лише повноцінне планування систем безпеки будь-якої складності та масштабу, але й їх втілення завдяки інноваційним розумним пристроям.

 

У найближчий час вас чекає не лише широкий асортимент пристроїв Slinex, а й численні вигідні пропозиції, впровадження новітніх технологій та інтеграція з іншим обладнанням. Багато цікавого чекає попереду – новин буде багато!

 

Ми маємо вже перше важливе інформування! Відома компанія "Домофонні Системи" здобула престижний статус офіційного дилера VIATEC. Важливо зауважити, що отримання нового статусу ніяк не вплине на умови співпраці, включаючи обслуговування вже реалізованого обладнання, для клієнтів дилера.

 

Звертаємо вашу увагу на оновлені ціни на продукцію Slinex, які набувають чинності з сьогоднішнього дня!

 

Тож, слідкуйте за нашими оновленнями та будьте в курсі всіх ключових подій! Нас чекає захопливий шлях до нових можливостей та досягнень!

Схожі новини

Каталог товарів

Каталог товарів

asdasd

Перелік відправленого обладнання

Кошик

Очистити
Увійти в особистий кабінет
Стати партнером

Заповніть інформацію, яку ви надавали при реєстрації:

Що дає реєстрація?

В Особистому кабінеті Ви зможете:

  • самостійно сформувати замовлення на обладнання, що Вас цікавить;
  • бачити свої спеціальні ціни безпосередньо на сайті в каталозі продукції;
  • отримувати автоматичні повідомлення про надходження товару, що Вас цікавить, на склад
Форма реєстрації
Скидання пароля

Порівняння